Skalahus
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Herskapshuset Constantine - vår største husmodell

Vår største husmodell, Constantine, er rikelig utstyrt med fasiliteter som flere soverom med tilhørende walk-in closet, bibliotek/galleri, stuer og bad på hvert plan, samt godt med bodplass. En staselig trapp med to trappeløp tar deg mellom etasjene.

Inngangssiden på huset Constantine med brolagt gårdsplass og fontene. Herskapelig hvitmalt praktvilla på to etasjer med dobbel inngangsdør.

Magasin med herskapelige hus i Æra-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de storslåtte og herskapelige villaene i Æra-serien.

Et herskapelig hus med alle muligheter

Dette smykket møter deg i den åpne og luftige hallen når du entrer Constantine - et dobbelt trappeløp som tar deg videre til galleriet.

Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt. Unik romfølelse på innsiden, her ser du trappen i huset Constantine.

Herskapelig ferdighus

Et luftig galleri på toppen av trappen huser en av husets mange stuer,og store vinduer ønsker dagslyset velkommen inn. 

Gråmalt stue i 2. etasje i det herskapelige huset Constantine. Innredet med sorte møbler hvor man ser rekkverket til trappen, peis og to soverom i bakgrunnen. Illustrasjon galleri i huset Constantine.

Herskapshus med utleie

Husmodellen Constantine er tilpasset for utleie, noe som kan sikre deg skattefri månedlig inntekt og kanskje være faktoren som gjør at du får råd til å bygge drømmehuset. Les mer om utleie her.

Constantines herskapelige jul