Skalahus
Stilrent og moderne hus som harmonerer med naturen. Hus over to plan med flatt tak ved havet. Stor og fine vinduer slipper lyset inn. Store og fine uteplasser hvor du kan nyte roen eller samle familien. Egen utleie enhet.

Volum - gir din nye bolig flere muligheter

Volum er betegnelsen på våre tilvalgsmoduler som med ulik funksjonalitet kan settes sammen med våre husmodeller. Supert for deg som for eksempel ønsker mulighet for utleie. Her ser du bilde av husmodellen Mynd + Volum i form av en modul som har utleieenhet over to plan.

Oppgrader huset med utleieenhet, garasje og takterrasse 

Årsaken til at vi har utviklet disse modulene er at vi ser at de kan være nyttige hvis man ønsker å utvide den opprinnelige husmodellen med garasje som kan ha utleieenhet over eller en utleieenhet med takterrasse over. En annen mulighet er leilighet over to plan eller garasje og leilighet på bakkeplan. Her må du sammen med boligkonsulenten se på hvilken løsning som er best for ditt behov. 

Eksteriørmessig tilpasses modulene til stilen på husmodellen, og disse kan bygges med både flatt tak og valmet tak, med terrasse og uten terrasse.

Husk at hver og en byggesak er unik. Alle våre moduler er kun skisser og må tilpasses og detaljprosjekteres for hver enkelt byggesak, og løsningen må ta hensyn til alle tekniske forskrifter, for eksempel i henhold til brannforskriftene. Det kan hende at det er nødvendig også med justeringer på selve huset. Dette kommer an på innholdet i modulen du ønsker å bygge, om den skal ligge helt inntil huset, være frittstående eller bindes sammen med et mellombygg.

Eksempel på volum

Hus og tomt

Tomt er også en viktig faktor som spiller inn på hva som er lov og hva som er mulig, men her har våre boligkonsulenter lang erfaring. De vet hvordan de skal forholde seg til reguleringsplaner, utnyttelsesgrader og byggegrenser.

Eksempler på moduler:

Garasje og bi-leilighet

Bi-leilighet og takterrasse

Garasje og takterrasse

Bi-leilighet over to plan

Bi-leilighet og takterrasse

Bi-leilighet og garasje på ett plan

Blåmalt stue på hovedplan i det klassiske ferdighuset Junisol. Koselig stuekrok med grå sofa, peis og tv. Store vinduer samt terrassedør i glass på to av veggene slipper inn mye lys.

Tilpasning av våre ferdighus

Alle våre hus kan tilpasses etter ditt behov og dine ønsker. Du kan lese mer om mulighetene rundt tilpasning av din nye bolig  her. 

Bestill gratis digital huskatalog

Huskatalogen vår presenterer deg for våre husmodeller i klassisk, herskapelig og moderne stil.