Skalahus
Lite ettplans hus i lys brun med mørke detaljer. Timi har pulttak og et lite, overbygd inngangsparti. Her vist på landlig tomt en sommerdag.

Små ferdighus

Små hus er en trend i tiden, og en perfekt løsning for nyetablerte, små familier, og eldre som vil bo litt mindre! Husmodellen Timi er et bevis på at du fint kan leve godt på mindre plass. Velkommen inn i en arealeffektiv og kompakt enebolig på ett plan.

Les mer om Timi

Mørk blå åpen stue- og kjøkkenløsning, med rosa og lilla detaljer, sett fra kjøkken. Sort kjøkkeninnredning med hvit benkeplate, spisestue plassert i utbygg i stuen og hvit sofa innerst. Store vinduer gir godt med lys inn i det moderne ettplanshuset Timi.

Et mindre ferdighus med stor sjarm og funksjonalitet

Timi har et bruksareal på 86 m² og rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass.  

Selv om dette arealmessig er vårt minste hus, så er dette en kompakt og smart bolig med alt du trenger, og ikke minst en godt overbygget uteplass. 

Fasade og plantegninger – Timi

Bestill gratis magasin om det å bygge nytt hus!

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta - og når må du ta dem?

Moderne brunbeiset hus over 2 plan med spennende detaljer. Store vinduer som gir mye lys og inntrukket gavl. Stor og lun uteplass i første etasje utenfor stue.

Små, effektive hus under 150 m²

Mindre tilgang på tomter øker etterspørselen for hus med mindre avtrykk. Og her har vi et bredt utvalg med plasseffektive, kompakte og smarte boliger under 150 m² med alle muligheter.

Les mer her

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Sjarmerende hvitt hus med rød taksten i koselig hage, med hvitt stakittgjerde rundt. Husmodellen Aprilvår har to etasjer og overbygd terrasse.

Bygge hus – her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus. Hos oss blir du ivaretatt hele veien av våre erfarne forhandlere. Her har vi samlet nyttig informasjon som gir deg god oversikt.