Skalahus
Stort, grønnmalt barnerom i 2. etasje på ferdighus Julistund med to senger og pulter på hver sin side av rommet. Skråtak på begge sider av rommet med takvinduer samt to store vinduer på veggen.
To barn og en hund sitter sammen i en seng og ser mot kameraet. De to barna smiler.

Barnerommet - husets mest levende sted

Lunt og varmt. Trygt og koselig. Kreativt og fargerikt. Et barnerom skal ta vare på de fineste små vi har i livet. Derfor er disse rommene alltid en viktig del av planleggingen når våre arkitekter skal tegne husene våre.

Et ideelt barnerom skal være enkelt og gøy å innrede, passe stort, ha mye naturlig lys og ikke minst være i nærheten av soverommet til mamma og pappa. Husets minste er alltid i fokus når våre dyktige arkitekter skaper nye flotte husmodeller. 

Eget soverom - eller dele med søsken?

Kanskje ønsker du at hvert av barna skal ha hvert sitt soverom? Eller kanskje dere tenker at det er praktisk at de kan dele rom så lenge de er små - og heller bruke et soverom til overs som lekerom? To soverom kan også gjøres om til et stort felles barnerom som vi viser i husmodellen Julistund. Mulighetene er mange, og med Skalahus som husbygger kan du være sikker på at vi skal finne frem til de beste løsningene for hjemmets smårollinger. 

Les mer om Julistund

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Koselig, blåmalt loftstue innredet som lekerom med døren åpen ut til balkong. Husmodell Aprilvår.

Alle våre hus kan tilpasses

Et nytt hus er en stor investering og fortjener stor valgfrihet synes vi! Derfor er det mulig for deg å skreddersy akkurat den husmodellen du har forelsket deg, i ved hjelp av våre arkitekter.

Les mer om Aprilvår

Rom for å leke - og plass til å vokse

Gjennom et tett samarbeid med arkitekt og boligkonsulent, får du muligheten til å skape de beste rammene rundt en trygg oppvekst for de minste i ditt nye hus - med rom for å leke og plass til å vokse. Et barnerom er på en måte et sted der hele livet skjer for en liten eventyrer. Det er her de minste sover, leker, lærer, tegner, leser og baser - og med så mange viktige oppgaver trenger de små godt med plass og omgivelser som gir inspirasjon. 

Ønsker du å endre på et av våre hus?

Vi skreddersyr løsninger for deg slik at du får akkurat den planløsninger du ønsker. Vi kan også tilpasse fasaden på huset. Ta kontakt via skjemaet, så hjelper vi deg med tilpasninger.

Loftstue i det moderne ferdighuset Edli med en vegg malt i mørk blå og den andre malt fjell-former i lys blått. I hjørnet av stuen er det et stort, skråvindu som gir godt med lys inn og en dør ut til balkong. Loftstuen i husmodellen Edli

En loftstue kan være et supert lekerom

Med alle husets soverom i bruk, er det praktisk å kunne bruke et av husets oppholdsrom til lek og oppbevaring. Som vist her, illustrert i husmodellen Edli.

Les mer om Edli

Barnerom malt i rosa med seng formet som et hus, leker og liten lesekrok under en sengehimmel. Husmodell Augustdag.

Snakk med oss om din boligdrøm - et første møte er alltid gratis

Uansett om din familie er stor eller liten, kan du være sikker på at vi strekker oss langt for å legge til rette for trivsel og ekte hjemmekos for både stor og liten. Snakk med fagfolk om dine byggeplaner - kostnadsfritt og uten forpliktelser.

Les mer om Augustdag

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Et barn står på hodet i en seng og smiler. Det er solstråler inn i bildet.

12 supre husmodeller for barnefamilien

Vi har samlet 12 av våre mest populære familiehus på én og samme side. Klikk deg inn for å lese mer om lune, vakre og tidløse klassikere som tar ekstra godt vare på alle som bor her.

Les mer her