Skalahus
Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.
En voksen mann og en liten gutt som tegner og leker med klosser på gulvet. Rom som tar vare på både store og små.

12 hus til barnefamilien!

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så har vi et bredt utvalg boliger som kommer til å ta godt vare på dere.

Saga-serien vår består av husmodeller som passer perfekt for familier i alle størrelser. Dette er tidløse, smarte boliger med mange soverom, store romslige sosiale soner, fleksible flerbruksrom og gode uteplasser. Velkommen inn til Saga-seriens gode og trygge rom med plass til både små og store familiemedlemmer. 

Her venter nye historier

Her i disse klassiske husene venter nye historier.
Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger.

iStock-906390414.jpg

Magasin med tradisjonelle hus i Saga-serien

Last ned gratis digitalt magasin hvor du kan lese mer om de tradisjonelle og klassiske husene i Saga-serien.

Rom for å leke og plass til å vokse

Et perfekt hjem for en familie har både hyggelige samlingspunkt og soner der man kan trekke seg tilbake. Også for de små.

Barnerommet er husets mest fargerike og magiske eventyrsted der alt er mulig. Våre arkitekter har trivsel for alle husets medlemmer i fokus når de tegner husene våre, og et typisk barnerom i Saga-serien er lyst og romslig, med god plass til fantasi, lek og utvikling. Rommet ligger trygt plassert rett ved foreldresoverommet og har det beste utgangspunktet for smart oppbevaring og hyggelig innredning. 

Stort, grønnmalt barnerom i 2. etasje på ferdighus Julistund med to senger og pulter på hver sin side av rommet. Skråtak på begge sider av rommet med takvinduer samt to store vinduer på veggen. Her er to soverom i Julistund, gjort om til et stort barnerom. Alle våre hus kan tilpasses.

Klassiske hustyper – perfekte hjem for barnefamilien

Her ser du oversikten over alle husmodellene i Saga-serien, som hver og en er flotte valg for enhver familie - stor eller liten.

Kjøkken med spisebord i lyst grått og hvit med kjøkkeninnredning i mørk blått med hvit benkeplate. Klassisk husmodell Februarsaga.

Alle våre boliger kan tilpasses akkurat din familie

Trenger du et soverom ekstra, et større kjøkken eller kanskje du ønsker å bytte om på innholdet i etasjene? Hos oss er alle muligheter åpne, nettopp fordi store investeringer fortjener stor valgfrihet.

Les mer om tilpasning

Selv om våre standardmodeller er tegnet med fokus på å fungere optimalt for barnefamilien, så har du allikevel muligheten til å tilpasse boligen slik du vil som kunde hos Skalahus. Som et første ledd i prosessen vil du og boligkonsulenten sammen se på planløsningene på husmodellen du har sett deg ut, og mulighetene for eventuelle endringer. Deretter blir disse skissene tatt med til arkitekten, som lager ferdige byggetegninger med ønskede endringer og tilvalg. Både boligkonsulent og arkitekt vil gjøre seg kjent med dine ønsker og behov - samtidig som de også kan komme med gode råd og forslag som de selv finner passende for enhver unike kunde. 

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite

Stort bad med marokkanske gulvfliser i grått og hvitt, store veggfliser i sement og hvitt. Toalett er plassert midt i rommet på en vegg med to dusjer på veggen bak. Fra den klassiske husmodellen Februarsaga. Bad i Februarsaga
Sjarmerende hvitt hus med rød taksten i koselig hage, med hvitt stakittgjerde rundt. Husmodellen Aprilvår har to etasjer og overbygd terrasse.

Husets hjerte og sosiale sone

Flere av våre klassiske husmodeller har åpen stue- og kjøkkenløsning. Et slikt allrom blir en naturlig sosial sone som samler og tar vare på familien i en travel hverdag. En åpen stue- og kjøkkenløsning er hjemmets naturlige møteplass for alle vi som bor der. Det er her livet skjer. Fra hverdag til fest er det her vi lever sammen. Det er her vi sier god morgen, ønsker venner velkommen til bords, gjør lekser og spør hvordan dagen har vært.

Der livet skjer

Et lyst og luftig allrom med plass til å samle mange gir en felles følelse av bokvalitet og familietid som er verdifullt i hverdagen. Når et praktisk og funksjonelt kjøkken møter en luftig og åpen stue skapes en god sosial sone med veldig mange muligheter. 

Spar plass med kreativ oppbevaring - utnytt trapperommet!

I et hus med mange mennesker, sier det seg selv at mange ting trenger en plass. Og med litt smart planlegging så kan du utnytte areal som du ellers ikke ville brukt til noe spesielt.

Smart oppbevaring bidrar til et ryddig og velfungerende hjem der alt har sin plass. Nye hus bygges ofte uten kjellere, og nettopp derfor er det smart og praktisk å tenke oppbevaring på nye måter. 

Garderobe, bad og kontor

Vår trappeleverandør Stryntrappa har kolleksjonen  Plass til mer som presenterer nyskapende og kreativ oppbevaring som sørger for orden i sakene. Utnytt arealet under trappen maksimalt med garderobe, bod eller kontor! 

Smart utnyttelse av kvadratmeterne

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt og nytt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, forhandler av Stryntrappa. 

Funksjonell og lekker design

Modellene av Stryntrappa er ikke bare praktiske, men også veldig fine å se på. En trapp er et smykke som kroner ethvert oppholdsrom, og nå kan den i tillegg bli den ekstra garderoben, kontoret eller boden som du trenger og ønsker deg. 

Både kontor, garderobe og bod kan tilpasses Stryntrappa sine produkter gjennom material og fargevalg.  Du kan lese mer om dette he r.

Funkisinspirert hus med flatt tak, garasje, takterrasse og uteplass. Huset Lifa er fargesatt i en hvit nyanse, med mørke detaljer og vinduer.

Mer boliginspirasjon?

Også våre to andre husserier, Æra og Moda, har et bredt utvalg av boliger til barnefamilien.

Last ned Æra-magasinet
Last ned Moda-magasinet