Skalahus
Ferdighuset Desemberfryd, et sortmalt vinkelhus på to plan med hvite detaljer. Vinter og snø, og uteplass med ild i bålpanne gir julestemning.

Du kan faktisk feire jul i nytt hus neste år

Drømmer du om å bygge nytt hus? Dersom du tar steget og gjør realitet av den drømmen nå, så kan du faktisk feire jul i nytt hus neste år. Start gjerne med våre husmagasin som et utgangspunkt for å bli inspirert. Videre kan du lese mer om stegene i en byggeprosess med Skalahus.

Kjøpe ferdighus

Start gjerne med våre husmagasiner som et utgangspunkt - vi er sikker på at du finner en favoritt blant våre husmodeller. Videre kan du lese mer om stegene i en byggeprosess med Skalahus.

En oppfylt boligdrøm starter alltid med et første møte, og uansett hvilket av våre salgskontorer du kontakter møtes du av dyktige boligkonsulenter som hjelper deg gjennom hele boligprosessen. Før kontraktsignering setter vi opp en økonomisk plan som gir en god oversikt over alle kostnadene i byggeprosjektet ditt. Du skal kjenne på den trygge følelsen av kontroll og forutsigbarhet hele veien. Litt etter litt skal ditt nye hjem reises og det er mange valg som skal tas på veien. Vi loser deg gjennom byggeprosessen og sørger for at du alltid har oversikt over mulighetene dine underveis. Et første møte med oss er både kostnadsfritt og uforpliktende. 

Ferdighus med tilpasning

Kanskje har du forelsket deg i en husmodell, men ønsker likevel noen tilpasninger på fasade eller planløsning for at det skal bli helt perfekt? Vi strekker oss langt for å møte dine ønsker og har dyktige arkitekter på laget som hjelper deg med å tilpasse ditt nye hus. Det er når dine ønsker og behov møter våre muligheter at gode og funksjonelle hjem skapes. Våre arkitekter anbefaler å velge tomt før man bestemmer seg for husmodell.  Les mer om tilpasning her.

Kontrakt og oppmelding

Skjemaene i byggesøknaden fylles ut og sendes til kommunen, og når byggetillatelsen er klar er det klart for oppmeldingsmøtet mellom deg som kunde, byggeleder og boligkonsulent. Sammen går dere gjennom detaljene i byggeprosjektet. 

Prosjektering av boligen

Når papirene er i boks og plantegningene klare kan vi starte med selve produksjonen av det som skal bli ditt nye hus. Huset er prosjektert og bestilt materiell transporteres ut til byggeplass litt etter litt for bygging på tomten. 

Byggeperioden

Nå er det hovedsakelig byggeleder som er din hovedkontakt for informasjon og svar på det du lurer på. Det er også byggeleder som koordinerer og sikrer at alle fag- og håndtverkstjenester blir utført i henhold til planen til rett tid. 

Overlevering

Huset er ferdig og klart for befaring! Sammen går vi nøye gjennom alle rom for å utelukke og rette opp eventuelle avvik. Vi kommer også tilbake på ettårskontroll for å se at alt fungerer som det skal, samtidig som vi i Skalahus har det fulle reklamasjonsansvaret i fem år etter overtakelse. 

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Husmodellen Maibris stemningsfullt illustrert som pepperkakehus med snødryss og omgivelser som gir julestemning.

Boliginspirasjon fra oss

Se alle våre hus i husmagasinene for hver av våre tre stilserier, Moda, Æra og Saga.

Bestill husmagasin