Skalahus

Inspirasjon og tips

Tomannsbolig med flatt tak, carporter og store takterrasser på Oppegård. Det er sommer og nyasfaltert adkomst til eiendommene.

Kjøpte drømmeeiendommen og delte den i tre

Da den tre mål store tomten med det gamle huset kom for salg, slo eiendomsutvikler Thomas Pagander til. Siden har eiendomsutvikleren seksjonert om til tre tomter og revet huset. Nå bygges nye boliger av Skalahus-forhandler Anova Boliger.

Les mer

-Vi får profesjonell bistand fra A til Å

I kampen om å vinne boligkundene, er den raske tilgangen til fagekspertisen på Skalahus sitt hovedkontor helt avgjørende. -Systemet til Skalahus er rigget for å bistå oss forhandlere med alt vi trenger fra planlegging til nøkkelen står i døra, sier Frank Aasheim.

Les mer

Markedsavdelingen

Som forhandler i Skalahus har du tilgang til en markedsavdeling som jobber i hele skalaen – fra nasjonal markedsføring av merkevaren, til å trigge de riktige mekanismene lokalt for nettopp ditt prosjekt. Les mer om hva teamet i markedsavdelingen kan hjelpe deg med.

Les mer

Teknisk avdeling

Et erfarent teknisk fagmiljø og en logistikkavdeling som sørger for presise vareleveringer på byggeplass er forutsetninger for et vellykket prosjekt. Hos teknisk avdeling får du bistand hele veien fra mulighetsstudie og frem til detaljtegninger. Fra logistikkavdelingen masseberegnes, kalkuleres og sikres riktige byggevarer til bransjeledende priser.

Les mer

Små eneboliger tilpasset utbygger og eiendomsutvikler

Skalahus sine tre små eneboliger Skala 110, Skala 130 og Skala 150 er utviklet for deg som selger boliger innen prosjektmarkedet. Husene er lønnsomme og trygge valg for utbyggere, eiendomsutviklere og de som skal bo der.

Les mer

Den herskapelige gårdsdrømmen

Ønsket var å bygge et storslått gårdshus med en luksuriøs bokvalitet, praktfulle herskapelige detaljer og elegante vinduer. Bli med hjem til Charlotte og Christoffer, som har fulgt drømmen om å skape et staselig hjem med masse boltreplass til hele familien.

Les mer

Ny bolig med lån fra Husbanken

Når du skal bygge nytt hus, kan du være kvalifisert for å få lån hos Husbanken. Vi gir deg svarene på noen av de mest stilte spørsmålene om husbankfinansiering av ny bolig.

Les mer

Trygt å ha en solid partner i ryggen

– Det er trygt å ha en solid partner i ryggen når man driver med eiendomsutvikling, sier Kim Haugen i E & H Eiendom. Firmaet har samarbeidet med Skalahus siden 2014, og så langt bygget 56 boliger i sitt lokalområde.

Les mer

Husnyheten Spira

Tøff og elegant. Lys og romslig. Dette er Spira – huset som har alle funksjoner på ett plan og kan følge deg gjennom hele livet!

Les mer

Bygde drømmehuset som generasjonsbolig

Jonas og Hege var på jakt etter ny bolig for å få bedre plass. Nærmest på fleip foreslo mor og svigermor Bente (69) at de skulle gå sammen om å bygge generasjonsbolig. I dag bor to husholdninger romslig i hver sin del av huset som i en tomannsbolig.

Les mer

Kan vi få kjøpe en bit av tomten din?

Lar du oss kjøpe en bit av hagen din, får du mer fritid og penger inn på konto. Vi hjelper deg med fradeling av tomten, mens du lener deg tilbake og venter på en ny, hyggelig nabo.

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Er du grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler

Da vil vi gjerne snakke med deg! Skalahus er i vekst, og vi søker flere forhandlere og samarbeidspartnere.

Les mer

Enklere eiendomsutvikling med Skalahus

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter.

Les mer
To kvinner som sitter smilende og ser på hverandre ved et bord. På bordet ligger huskatalog og en fargevifte og kvinnen til høyre holder en penn i hånden.

Trygghet på vei til drømmeboligen!

Våre boligkonsulenter følger deg fra første møte til første tur over dørstokken. Boligkonsulenten fungerer som en støtte og skal hjelpe våre kunder med prosessen til egen drømmebolig.

Les mer

Vårt spesialtilpassede drømmehus i Hvitsten

Kristine Kobberdal og mannen inviterer oss til fantastiske Hvitsten. Tomten deres ligger som en perle rett ved vannet, og er kledd i perfekt Skalahusdrakt. Huset er bygget av vår forhandler Anova Boliger AS.

Les mer

Reklamasjon og garanti

Lurer du på hvilke rettigheter du har dersom det skulle oppstå problemer med et produkt du har kjøpt av oss? Nedenfor finner du nyttig informasjon om nettopp dette.

Les mer
Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet.

Arealeffektive hus med smarte løsninger

Arealeffektive hus med mindre avtrykk og smarte planløsninger er en trend i tiden! Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre plass. Våre husmodeller på under 150 kvm beviser at du kan bo som en konge og leve som en dronning på mindre plass, uten at det går ut over design eller funksjonalitet.

Les mer

Rom for hele livet

Hvert eneste rom i huset har sitt eget formål, sin egen rytme og sin egen sjarm. Og satt sammen under det samme taket så skaper de rom for hele livet. Bli med gjennom husets soner – og les om hvordan du skaper et helhetlig godt hjem å leve i.

Les mer
Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.

Store herskapelige ferdighus

Herskapshus fra Skalahus er inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner. Nostalgi og prakt lever videre i vår Æra-serie. I våre herskapelige hus møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Les mer
Julepyntet spisestue og stue med store vinduer og flott utsikt over en solrik Oslofjord.

Jul i Junisol

Velkommen inn i dette lekre julehuset i Drøbak! Her har hvert rom fått et delikat og vakkert dryss av julepynt, og til tross for at snøen enn så lenge uteblir, så lover vi at du vil få en lun og varm julestemning innenfor disse veggene.

Les mer
Tomannboligen Minna  over to plan med valmet tak. Grå, liggende kledning med hvite omramminger og balkonger i andre etasje med spilerekkverk. Blå himmel, høstfarger i trær og vekster og et barn og en voksen som går fra gangveien inn mot den ene boligen.

Bygge tomannsbolig? Her får du oversikt

Kanskje du kjenner flere som drømmer om å bygge nytt hus? Hva med å gå sammen om å bygge en tomannsbolig? Det er både sosialt og ikke minst økonomisk gunstig.

Les mer
Grått, stilrent hus med flatt tak beliggende ved havet. Huset Mynd har store vinduer og veranda med pergola. Denne modellen har egen utleieenhet.

Volum - gir din bolig flere muligheter

Volum er betegnelsen på våre tilvalgsmoduler som med ulik funksjonalitet kan settes sammen med våre husmodeller. Supert for deg som for eksempel ønsker mulighet for utleie. Her ser du bilde av husmodellen Mynd + Volum i form av en modul som har utleieenhet over to plan.

Les mer
Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill.

Hus med utleie

Bygg smart med økonomiske fordeler! Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet til et bedre boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere.

Les mer
Julekule med husmodellen Desemberfryd inni kula.

En juledrøm

Gamle tradisjoner i nye omgivelser. Nye steder for den godt brukte julepynten. Nye faste plasser rundt festbordet. Nye øyeblikk med gamle kjente. Og de aller første minner fra julefeiring i dette huset - som en gang bare var en drøm.

Les mer
Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.

12 hus til barnefamilien

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så har vi et bredt utvalg boliger som kommer til å ta godt vare på dere.

Les mer
Herskapelig trapp som fører opp til andre etasje i husmodell Constantine. Trappetrinn og håndløper i mørk tre med rekkverk i hvitt.

Boliginspirasjon

Velkommen inn i våre flotte boliger. Vår nye huskatalog er full av inspirasjon og ferdighus for alle livets faser.

Les mer
Ferdighuset Edli har spennende vinkler som gir flere gode uteplasser. Det moderne huset er malt i en mørk gråbrun farge med hvite store vinduer.

Hustyper i moderne, herskapelig og klassisk stil

Hustyper fra Skalahus kommer i tre ulike stilserier; moderne hus, herskapshus og klassiske hus. Alle våre husmodeller er arkitekttegnet med fokus på kvalitet, design og smarte planløsninger som tar godt vare på hele familien.

Les mer
Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Uterommet

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser som gir huset et ekstra rom med uendelig takhøyde - uten vegger mellom deg og omgivelsene.

Les mer
Person i brannuniform som spyler vann.

Har du kunnskap om brannprosjektering?

Brannprosjektering handler først og fremst om sikring av liv og helse og å redusere materielle tap, og er derfor et svært viktig tema som gjelder for alle som jobber med prosjektering i boligbransjen.

Les mer
Klassisk hvit trehus på to etasjer med balkong og doble dører. Sommerkveld med dekket bord og tente lykter i velstelt hage foran huset Maibris.

Ferdighus pris

Bygge hus og pris - et tema som mange lurer på. Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Les mer
Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Vil du bli forhandler av et solid boligkonsept

Med gode utsikter for norske boligforhandlere og en huskjede i solid vekst, trenger Skalahus flere dedikerte forhandlere på det gode laget! Har du lyst til å bli en viktig del av et ambisiøst team og selge attraktive boliger til både privat- og proffmarkedet?

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Få dine byggeprosjekter regulert, planlagt og realisert!

Et samarbeid med en solid utbygger kan gi gjennomslag for dine byggeplaner. Skalahus sitt hovedkontor på Hamar tilbyr et av Norges største og beste fagmiljøer innen trehus med kompetanse innen planarbeid, arkitektur og teknisk gjennomføring.

Les mer

Bestill inspirasjonsmagasin og bli kjent med våre prosjektboliger.

Bestill inspirasjonsmagasin og bli kjent med våre prosjektboliger. Er du eiendomsutvikler eller tomteeier som har behov for de riktige boligene til dine byggeprosjekter? Skalahus har et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger, klare til bruk. Og nå er de alle samlet i et helt nytt og gratis inspirasjonsmagasin!

Les mer
To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Spar tid og penger på ferdig prosjekterte boliger

Er du grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler? Da deler du sannsynligvis samme ambisjon som prosjektutbygger Skalahus, om å utvikle morgendagens bydeler og boligfelt. Vi har ferdig prosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger klare til bruk, slik at samarbeidspartnere kan spare både tid og penger i fremtidige prosjekter.

Les mer

Vi har verktøyene du trenger for å utvikle attraktive og lettsolgte bokonsepter

Har du en tomt, men ikke midler eller kompetanse til å utvikle den? Eller kanskje du har tanker og idéer til et nytt prosjekt uten tomt å bygge på? Skalahus er del av et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og kan være puslespillbrikken som mangler i realiseringen av dine prosjektplaner.

Les mer
Nærbilde av en dartskive som har en rød pil satt midt i poengskiva.

Kjenner du målgruppen din godt nok

Nøkkelen til å treffe rett målgruppe med riktig boligkonsept er å vite mest mulig om hvem kunden er og hva de vil ha. Så enkelt, men likevel så vanskelig.

Les mer
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Jul i nytt hus

Drømmer du om å bygge nytt hus? Dersom du tar steget og gjør realitet av den drømmen nå, så kan du faktisk feire jul i nytt hus neste år.

Les mer
Moderne hus i åpent kystlandskap ved havet. Huset Mynd i to grånyanser med hvite detaljer. Blå himmel kan nytes fra stor uteplass.

Små hus med smarte løsninger

Å bygge lite hus med smarte planløsninger er en trend i tiden! Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre avtrykk.

Les mer
Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Moderne ferdighus

Moderne hus fra Moda-serien har nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt.

Les mer
Mann og kvinne på hver sin side av en hvit kjøkkenøy ser smilende på en baby som sitter på øya. Kvinnen holder en skje med mat i hånden og babyen ser rett i kameraet.

Frieri og baby i nytt hus!

Vi har besøkt et nydelig og helt nytt hjem på Hvaler, bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. Til tross for at huset fortsatt er så nytt at det lukter nymalte vegger og deilig treverk, har disse veggene allerede rommet både frieri og velkomsten av et nytt familiemedlem.

Les mer
Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Våre vakre vinterhytter

Den kalde fine tiden har kommet til Skalahus! Og nå som verden glitrer så hvitt og fint rundt oss, så har vi samlet våre vakre vinterhytter til inspirasjon. Hvilken er din favoritt?

Les mer
Storslått, hvitmalt villa i hvit julestemning. Det store, arkitekttegnede ferdighuset Constantine, er på to etasjer med utleieenhet og stor garasje.

Herskapshuset Constantine - vår største husmodell

Vår største husmodell, Constantine, er rikelig utstyrt med fasiliteter som flere soverom med tilhørende walk-in closet, bibliotek/galleri, stuer og bad på hvert plan, samt godt med bodplass. En villa med nesten 500 kvm med muligheter. En staselig trapp med to trappeløp tar deg mellom etasjene.

Les mer
Klassisk hus på to etasjer malt i lysgrått med hvite vinduer og sort, valmet tak. Flott hage med uteplass og hellelagt sti inn mot huset Maibris.

Kjøpe bolig

Kjøpe hus? Tips til deg som går med en boligdrøm i magen! Vi byr på inspirasjon og informasjon for dine byggeplaner! Kanskje det er nettopp i år husdrømmen blir virkelighet?

Les mer
Romslig spisestue med kjøkken i bakgrunnen i villaen Albertine, gråmalt med hvite dører og lister.

Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

Les mer

Bygge nytt hus - få lavere strømkostnader

Nye hus har et lavere energiforbruk enn eldre boliger. Det gir deg lavere strømkostnader. Nye energieffektive hus er derfor både smart for lommeboken - og for miljøet. Bor du i et gammelt hus, må du være forberedt på at uforutsette reparasjoner kan oppstå og at du må sette av penger hver måned på vedlikehold. Hva med å heller legge disse pengene i en splitter ny bolig som ikke byr på noen overraskelser?

Les mer
Stort bad med marokkanske gulvfliser i grått og hvitt, store veggfliser i sement og hvitt. Toalett er plassert midt i rommet på en vegg med to dusjer på veggen bak. Fra den klassiske husmodellen Februarsaga.

Badet - skap ditt eget hjemmespa

La badet være en oase der du har tid til å nyte stille stunder og lange bad - og innred det som ditt eget deilige hjemmespa. Alle har godt av å lukke døren til verden en gang i blant og et godt, varmt og velduftende hjemmebad er et perfekt sted å finne balanse i en travel hverdag.

Les mer
Moderne hus i en spennende kombinasjon av lys og mørk beis, med valmet tak og takterrasse over garasje. Huset Frid er vist på flat tomt ved vannet.

Første rådgivningstime er alltid gratis!

Våre lokale boligrådgivere har mange gode råd til deg som går med byggeplaner, og et første møte med oss er alltid gratis. Bestill en gratis rådgivertime i dag og snakk med oss om pris, tomt og tilpasning av husmodeller!

Les mer

Samme planløsning - ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 5.

I den siste perioden har det skjedd veldig mye med det vakre huset i Drøbak, selv om mye av arbeidet ikke er synlig utenfra. Enorme mengder med isolasjon er lagt i tak og vegger, og elektriker har trukket mange, mange meter med kabler og gjort alt klart for et skjult elektrisk anlegg.

Les mer
Deler av reisverket på huset til Wanja er satt opp på den støpte betongplaten.

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 4.

Nå har det skjedd store ting på byggeplassen i Drøbak! Reisverket er oppe og både konturene av huset og de flotte fasadene står nå og smiler mot den storslåtte utsikten over Oslofjorden.

Les mer
Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill.

Moderne hus

Husmodeller i moderne stil er den optimale boligdrømmen for veldig mange. Vår Moda-serie består av en samling stilrene, funkisinspirerte hus med store vinduer, gode uteplasser, minimalistiske linjer og smarte planløsninger.

Les mer

Klikk hjem vårt gratismagasin om eiendomsutvikling

Vi har samlet masse nyttig informasjon om eiendomsutvikling og prosjektbygging i ett og samme gratismagasin, som vi gjerne sender til deg som vil vite mer om Skalahus som en potensiell samarbeidspartner på dine byggeprosjekter. Vi har nær 30 års erfaring, god tilgang på attraktive tomter, lokal gjennomslagskraft og dyktige forhandlere som satser stort på prosjektbygging over hele Norge.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 2

Byggeprosessen trinn for trinn. Husprosjektet til vår egen Wanja Sanfelt, boligkonsulent hos Anova Boliger AS, skrider frem og nå har det skjedd enda mer utvikling på den unike tomten i Drøbak. Wanja forteller oss om status akkurat nå og fremdriften mot jul.

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge.

Les mer
Den moderne firemannsboligen Ferdin med flatt tak, carport og malt, stående trekledning i to grånyanser. Blå himmel, gangvei og grønt gress med familier utendørs.

Fra tomt til gullgruve

Ved å samarbeide med en profesjonell og solid utbygger kan du som eiendomsutvikler eller grunneier være sikker på at dine tomteområder blir utviklet på en måte som gir mest mulig verdi tilbake. Skalahus satser stort på prosjektbygging og tomteutvikling over hele Norge, og vet hva slags potensiale som ligger i akkurat din tomt og hva slags bo-konsepter som er attraktive i området.

Les mer
Nærbilde av gresstrå på en solfylt dag.

Sitter du på en tomt som du vil skape verdi av?

Våre forhandlere er stadig på jakt etter nye tomter for å realisere små og store byggeprosjekter. Dersom du har ekstra tomteareal til overs, vil vi gjerne høre fra deg! Kanskje vi kan skape noe verdifullt sammen?

Les mer
Herskapelig hvit villa med rødt tak. To overbygde balkonger hvor man kan nyte morgensol og kveldssol. Stor og fin hage med romslig uteplass.

Bygge hus? Her er 10 tips som gir deg oversikt!

Det å bygge nytt hus er naturlig nok en stor investering, og vi skjønner at en byggeprosess kan virke innviklet og uoversiktlig for en som aldri har gjort det før. Derfor har vi satt opp 10 punkter som enhver husbygger må forholde seg til, slik at du kan få god oversikt over prosessen.

Les mer
Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Byggeprosessen - gode råd fra oss hele veien

Gjennom byggeprosessen av ditt nye hjem vil du komme i kontakt med fagfolk som med hvert sitt kompetansefelt vil hjelpe deg gjennom de ulike stegene. Hver og en av dem sitter inne med verdifull kunnskap som er verdt å lytte til.

Les mer

Rikere dager med Skalahus flermannsboliger

Et godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre kan være flermannsboliger og hus i boligfelt. Vi i Skalahus har like mye fokus på å være en prosjektutbygger som en eneboligutbygger og prosjekterer boliger i form av hus, rekke eller kjede.

Les mer
Moderne hus med flatt tak på skrå tomt, fargesatt i brunt, grått og hvitt med sorte vinduer. Huset Lykill har to balkonger og integrert garasje.

Ferdighus med utleie

Hus med utleie er noe flere og flere vurderer, nettopp fordi inntekten fra en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere.

Les mer

Wanja bygger husmodellen junisol

Få en spennende innsikt i byggeprosessens faser! Vår egen boligkonsulent hos Anova Boliger, Wanja Sanfelt, er midt i byggingen av drømmehuset Junisol. Vi har så langt fulgt reisen fra første spadetak til ferdig reisverk og innvendig kledning, og gir deg et innblikk i hvordan en byggeprosess med Skalahus kan se ut.

Les mer
Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.

Byggeprosessen steg for steg - 6 faser

Drømmer du om å bygge nytt hus? Vi viser deg byggeprosessens faser – fra første møte til nøkkelferdig hus.

Les mer
Moderne, hvit hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.

Derfor oppgir vi ikke priser på hjemmesiden vår

Hva koster en ferie? Nesten så vanskelig er det å svare på hva en enebolig koster også, nettopp fordi det er så mange ulike faktorer som påvirker sluttprisen.

Les mer
Det klassiske huset Marsmorgen med sokkeletasje på skrå tomt. Uteplass fra hovedplan og inngang til utleiedel fra underetasje.

Klassiske hus

Her, innenfor disse veggene, venter nye historier. Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien. Velkommen til Saga-serien.

Les mer
Klassisk hus i grått og hvitt over to plan, med tidløse fasader. Hus på skrå tomt, med to romslige uteplasser hvor man kan samle familien. Stor og fin hage.

Slik fargesetter du hjemmet ditt!

Farger er en enormt viktig stemningssetter i et hjem, og ethvert rom og hjem fortjener at du tenker nøye gjennom ønsker og muligheter når det gjelder fargesetting av det nye huset ditt. Ute – og inne.

Les mer
Stort, grønnmalt barnerom i 2. etasje på ferdighus Julistund med to senger og pulter på hver sin side av rommet. Skråtak på begge sider av rommet med takvinduer samt to store vinduer på veggen.

Barnerommet – husets mest levende sted

Lunt og varmt. Trygt og koselig. Kreativt og fargerikt. Et barnerom skal ta vare på de fineste små vi har i livet. Derfor er disse rommene alltid en viktig del av planleggingen når våre arkitekter skal tegne husene våre.

Les mer
Moderne ettplans lite og kompakt hus. Overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Tomt med utsikt til vannet.

Små ferdighus

Små hus er en trend i tiden, og en perfekt løsning for nyetablerte, små familier, og eldre som vil bo litt mindre! Husmodellen Timi er et bevis på at du fint kan leve godt på mindre plass. Velkommen inn i en arealeffektiv og kompakt enebolig på ett plan.

Les mer

Byggeprosessen - hvor lang tid tar det

Du har kanskje hørt at det tar cirka ett år å bygge et hus? I mange tilfeller stemmer dette, men vær bevisst på at det fra prosjekt til prosjekt er vanskelig å si eksakt hvor lang tid en byggeprosess vil ta før du mottar tidsplan og overtagelsesdato.

Les mer
Stor og moderne enebolig med flatt tak, i tre etasjer på skrå tomt. Mørkt beiset og hvite detaljer. Integrert garasje og parkering foran huset Lykill.

Funkishus - den optimale moderne boligdrømmen

Funkishus og funkisinspirerte boliger kan kjennes igjen på stilrene, minimalistiske særtrekk, store vinduer, åpne soner og flatt tak, gjerne kombinert med takterrasse. Funkishusene beviser at enkel arkitektur absolutt ikke trenger å være kjedelig!

Les mer
Hus med sokkeletasje på skrå tomt, gråmalt med hvite detaljer og sort, valmet tak. Huset Februarsaga har balkong med overbygd tak.

Ferdighus for skrå tomt

Alle tomter er ulike og har forskjellig utgangspunkt for hvilken type husmodell som passer best akkurat her. Derfor har vi lagt til rette for at du som boligbygger skal ha mye å velge i selv om din aktuelle tomt har skrått terreng.

Les mer
Grått soverom med tilstøtende walk-in-closet og bad i den herskapelige husmodellen Wilhelmine. Innredet med stor seng, nattbord i mørk tre og liten, grå sofa.

Soverommet

Gode, romslige og luftige soverom med fleksible muligheter innen innredning og god plass til oppbevaring har fått stort fokus i husene våre. Det skal være rom nok for alle familiemedlemmer og gjerne også et gjesterom til besøk.

Les mer
Blåmalt romslig stue med stor, integrert peis med plass til oppbevaring av ved i den moderne husmodellen Vigi. Lys sofa plassert innerst i stuen og godstol ved peisen, praktisk utgang fra stuen og ut på terrasse.

Alle våre boliger kan tilpasses

Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Les mer
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Store hus med alle muligheter

Stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmetere.

Les mer

Smart oppbevaring under trapp

Bruk plassen under trappa for å realisere drømmen om ekstra kontor, garderobe eller bod i din bolig fra Skalahus. Disse smarte løsningene for oppbevaring på liten plass må du få med deg!

Les mer
Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i hvit. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Stuen - der livet skjer

Stuen er et av husets viktigste og aller mest benyttede rom, og skal fungere som et deilig sted for både avslapning, TV-titting, spising og sosiale settinger. Stuen har selvfølgelig vært nøye i fokus under utvikling av enhver av våre husmodeller. Her skal det være rom for gode øyeblikk, en god bok, lekebiler, latter og sjelero.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 3

Byggeprosessen fortsetter! Flere uker har gått siden forrige oppdatering fra Hamsun-tomta i Drøbak, og nå har det skjedd spennende saker i husbyggingen til vår egen boligkonsulent Wanja Sanfelt. Nå er sålen for huset og garasjen støpt, og snart skal veggene reises!

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 1

Byggeprosessen steg for steg. Vår egen Wanja Sanfelt, boligkonsulent hos Anova Boliger AS, skal bygge husmodellen Junisol. Vi skal selvfølgelig følge prosessen nøye slik at du kan få et innblikk i hvordan det er å bygge drømmehuset sammen med Skalahus.

Les mer