Skalahus
Klassisk hus på to etasjer malt i lysgrått med hvite vinduer og sort, valmet tak. Flott hage med uteplass og hellelagt sti inn mot huset Maibris.

Kjøpe bolig

Kjøpe hus? Tips til deg som går med en boligdrøm i magen! Vi byr på inspirasjon og informasjon for dine byggeplaner! Kanskje det er nettopp i år husdrømmen blir virkelighet?

Les mer
Moderne hus i en spennende kombinasjon av lys og mørk beis, med valmet tak og takterrasse over garasje. Huset Frid er vist på flat tomt ved vannet.

Første rådgivningstime er alltid gratis!

Våre lokale boligrådgivere har mange gode råd til deg som går med byggeplaner, og et første møte med oss er alltid gratis. Bestill en gratis rådgivertime i dag og snakk med oss om pris, tomt og tilpasning av husmodeller!

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 5.

I den siste perioden har det skjedd veldig mye med det vakre huset i Drøbak, selv om mye av arbeidet ikke er synlig utenfra. Enorme mengder med isolasjon er lagt i tak og vegger, og elektriker har trukket mange, mange meter med kabler og gjort alt klart for et skjult elektrisk anlegg.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 2

Byggeprosessen trinn for trinn. Husprosjektet til vår egen Wanja Sanfelt, boligkonsulent hos Anova Boliger AS, skrider frem og nå har det skjedd enda mer utvikling på den unike tomten i Drøbak. Wanja forteller oss om status akkurat nå og fremdriften mot jul.

Les mer
Herskapelig hvit villa med rødt tak. To overbygde balkonger hvor man kan nyte morgensol og kveldssol. Stor og fin hage med romslig uteplass.

Bygge hus? Her er 10 tips som gir deg oversikt!

Det å bygge nytt hus er naturlig nok en stor investering, og vi skjønner at en byggeprosess kan virke innviklet og uoversiktlig for en som aldri har gjort det før. Derfor har vi satt opp 10 punkter som enhver husbygger må forholde seg til, slik at du kan få god oversikt over prosessen.

Les mer

Byggeprosessen - hvor lang tid tar det

Du har kanskje hørt at det tar cirka ett år å bygge et hus? I mange tilfeller stemmer dette, men vær bevisst på at det fra prosjekt til prosjekt er vanskelig å si eksakt hvor lang tid en byggeprosess vil ta før du mottar tidsplan og overtagelsesdato.

Les mer

Wanja bygger husmodellen junisol

Få en spennende innsikt i byggeprosessens faser! Vår egen boligkonsulent hos Anova Boliger, Wanja Sanfelt, er midt i byggingen av drømmehuset Junisol. Vi har så langt fulgt reisen fra første spadetak til ferdig reisverk og innvendig kledning, og gir deg et innblikk i hvordan en byggeprosess med Skalahus kan se ut.

Les mer
Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.

Byggeprosessen steg for steg - 6 faser

Drømmer du om å bygge nytt hus? Vi viser deg byggeprosessens faser – fra første møte til nøkkelferdig hus.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 1

Byggeprosessen steg for steg. Vår egen Wanja Sanfelt, boligkonsulent hos Anova Boliger AS, skal bygge husmodellen Junisol. Vi skal selvfølgelig følge prosessen nøye slik at du kan få et innblikk i hvordan det er å bygge drømmehuset sammen med Skalahus.

Les mer

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 3

Byggeprosessen fortsetter! Flere uker har gått siden forrige oppdatering fra Hamsun-tomta i Drøbak, og nå har det skjedd spennende saker i husbyggingen til vår egen boligkonsulent Wanja Sanfelt. Nå er sålen for huset og garasjen støpt, og snart skal veggene reises!

Les mer
Deler av reisverket på huset til Wanja er satt opp på den støpte betongplaten.

Byggeprosessen. Wanja bygger Junisol, del 4.

Nå har det skjedd store ting på byggeplassen i Drøbak! Reisverket er oppe og både konturene av huset og de flotte fasadene står nå og smiler mot den storslåtte utsikten over Oslofjorden.

Les mer
Arkitekttegnet, moderne, ferdighus på flat tomt ved havet. Store vinduer mot utsikt og fine uteplasser. Hustypen Himin beiset i brunsort farge.

Byggeprosessen - gode råd fra oss hele veien

Gjennom byggeprosessen av ditt nye hjem vil du komme i kontakt med fagfolk som med hvert sitt kompetansefelt vil hjelpe deg gjennom de ulike stegene. Hver og en av dem sitter inne med verdifull kunnskap som er verdt å lytte til.

Les mer