Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge hus - uansett om du har vært igjennom prosessen før eller ikke. Hos oss blir du ivaretatt hele veien, og vi har samlet nyttig info som gir deg god oversikt.

Vigi stue

Nytt gratismagasin om det å bygge hus!

Vi har samlet alt du trenger å vite om byggeprosessen i ett og samme gratismagasin. Klikk det hjem i dag, og få god oversikt over hvordan vi bygger hus med Skalahusmetoden - steg for steg.

Bygge nytt hus - dette er fordelene!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygge hus med utleiedel

Bygg smart med økonomiske fordeler! Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet til et bedre boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Kanskje du har råd til større hus enn du tror?

Byggeprosessen - vi gir deg oversikt

En byggeprosess skal være en hyggelig og trygg opplevelse - faktisk en av livets største! Litt etter litt skal ditt nye hjem reises og det er mange valg som skal tas på veien. Vi loser deg gjennom byggeprosessens faser og sørger for at du alltid har oversikt over mulighetene dine underveis.

Vil du snakke med oss om dine byggeplaner?

Benytt skjemaet så vil du høre fra en av våre dyktige boligkonsulenter innen kort tid.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hva koster det å bygge et nytt hus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver byggeprosess er unik prismessig. Vi kan hjelpe deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Hus for alle tomter

Uansett hvilken type tomt du skal bygge på, så har Skalahus en husmodell som passer og fagfolk som vet hvordan du kan utnytte tomtegrunnlaget på best mulig måte.

Store hus

Det å bygge et stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmetere.

Bygge tomannsbolig

Det å gå sammen med noen om å bygge en tomannsbolig sørger for at budsjettpostene deles i to og gir en lønnsom byggeprosess der du selv velger dine egne naboer. Vi tilbyr et bredt utvalg tomannsboliger!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker