Skalahus
Bildet viser Constantine farget med 7653 Stocholmsgrønn og vinduer og detaljer i fargen 1024 Tidløs.

Arkitekttegnede ferdighus i alle varianter

Våre ferdighus er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og hver husmodell er tegnet etter arkitektens visjon om funksjonelle, gode hjem. Alle våre hus kan tilpasses.

Priser

Bestill magasiner og kataloger

Våre ferdighus

Moderne hus- brunbeiset med to fine uteplasser vist i lune høstfarger. Store vinduer fra gulv til tak. Liten og enkel tomt. Inntrukket gavl. Biloppstillingsplass rett utenfor inngangsdør. Vårt eget huskonsept Ode. Her har du mange muligheter for å tilpasse huset til dine behov og tomten huset skal bygges på.

Ferdighus for alle boligdrømmer

Hvis du lukker øynene og tenker på drømmehuset ditt - hva ser du da? Klassisk og tidløst, funkisinspirert og stilrent eller herskapelig og nostalgisk? Våre tre husserier gir deg mange valgmuligheter, og alle boligene våre er skapt for fremtiden både med tanke på kvalitet og design. 

Arkitekttegnede ferdighus som kan tilpasses

Ethvert av våre ferdighus er arkitekttegnet med fokus på smarte løsninger, attraktive fasader og ikke minst tanken om at det er her livet skal skje. Alle våre hus kan tilpasses, slik at det tilfredsstiller akkurat dine ønsker for et nytt hjem. Slik åpner vi dører til nye historier.

Klikk her for å se alle våre ferdighus

VÅRE TRE HUSSERIER

Moderne hus, klassiske hus og storslåtte villaer

Skalahus tilbyr ferdighus i tre ulike stilserier; Moda, Saga og Æra. I tillegg til at husene våre varierer i design og planløsning, har vi også et bredt mangfold innen størrelse og pris. Mange av våre husmodeller har mulighet for utleie.

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Åpen stue- og kjøkkenløsning med brune vegger og sort tak i det moderne ferdighuset Lykill. Mange vinduer med sort omramming samt terrassedør i glass som fører ut på balkong. Spisebord med plass til åtte, sofagruppe og kjøkkenøy har fått plass her.

Ferdighus og pris - hva koster et ferdighus?

Hva koster et ferdighus? Alle boligdrømmer er helt unike, noe som også gjelder svaret på hva det vil koste å bygge en av våre husmodeller. Både størrelsen på huset, tomtegrunnlag og geografi vil påvirke totalprisen. Prisen på akkurat ditt byggeprosjekt kommer an på mange ulike faktorer som beliggenhet, tomteforhold og eventuelle tilvalg og ønsker du har utover standard katalogmodell. 

Hva koster akkurat din husdrøm?   

Hos oss er alltid det første møtet gratis, det betyr at du kan snakke med våre boligkonsulenter om dine byggeplaner helt kostnadsfritt og uten å binde deg til Skalahus, og slik få et prisestimat på din unike boligdrøm.

En økonomisk plan for ditt ferdighus 

En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i – og utgjør totalprisen. Snakk med oss om dine byggeplaner, så gir vi deg et prisestimat!

Les mer om pris her

Last ned magasin om det å bygge nytt hus

Hvor lang tid tar en byggeprosess? Hva koster det å bygge nytt hus? Hvilke valg må du ta – og når må du ta dem? Les om hvordan du får oppfylt boligdrømmen på Skalahus-vis!

Hvitmalt klassisk hus på skrå tomt med sokkeletasje. Husmodellen Junisol er plassert i en frodig hage ved vannet, med egen brygge og båt.

Ferdighus med utleiedel

Utleieinntekter kan bidra til å finansiere boliglånet på en smart måte, og faktisk være faktoren som gjør at du kan kjøpe drømmehuset. Kanskje du har råd til en større bolig enn du trodde?

Store økonomiske fordeler

Hvis du skal bygge ny bolig, så er det absolutt smart å vurdere en utleiedel som sikrer deg skattefrie leieinntekter hver måned. Dette kan faktisk sørge for at du får innvilget høyere boliglån, bedre bankbetingelser og gode forutsetninger for å betale ned på huslånet ditt raskere. Kanskje du med utleie har råd til et større hus enn du trodde? 

Et godt hjem for både huseier og leietaker

Mange av våre husmodeller har mulighet for utleie, med smarte planløsninger som gir både huseier og leietaker et godt hjem. I våre husmodeller trenger du ikke være redd for at en leieboer skal virke sjenerende eller upraktisk. Flere av våre ferdighus er skreddersydd for utleie, og tilbyr gode boliger for både eier og leieboer. 

Undersøk leiemarkedet der du skal bygge

Valget om å bygge med eller uten utleieenhet vil selvfølgelig komme an på bostedet. Dersom du bor praktisk til i nærheten av skoler, bysentrum og arbeidsplasser er det selvfølgelig lettere å leie ut enn hvis du bor i med usentrale omgivelser. 

Se våre ferdighus med utleie og les om fordelene med utleie her

Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i hvit. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Bygge nytt ferdighus eller kjøpe brukt bolig?

På lang sikt er det ofte billigere å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Glem uforutsett vedlikehold og oppussing, og legg heller disse pengene i et splitter nytt hus.

Moderne ferdighus - ingen økonomiske overraskelser

Du kan aldri helt vite hva som venter av nødvendige reparasjoner i fremtiden når du kjøper et brukt hus. Da kan fort uheldige økonomiske overraskelser oppstå i form av fukt, råte, vannskader, tak som lekker, vinduer som ikke holder på varmen, lekkasjer i vannrørene, slitasje på panelet osv.

Ferdighus tilpasset slik du vil

Ved å bygge en helt ny bolig, får du en unik sjanse til å påvirke byggeprosessen fra start. I samarbeid med boligkonsulent og arkitekt får du muligheten til å tilpasse det nye huset slik du trenger og ønsker.

Garanti og reklamasjonsrett

Trygghet er et viktig stikkord for alle som bygger nytt hus. Vi vet at dette er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss å trygge kunden med garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. Dette er en av de selvsagte godene for alle som bygger nytt! 

Ler mes om fordelene med nytt hus

En eldre dame som sitter med et barn på fanget og leser bok utendørs på sommeren.

Alle våre ferdighus kan tilpasses

Selv om vi er stolte av våre arkitekttegnede husmodeller, er vi likevel opptatt av å strekke oss langt for at hver og én kunde de skal nå sin unike boligdrøm. Derfor kan alle våre hus tilpasses etter ønsker og behov!

Stort, grønnmalt barnerom i 2. etasje på ferdighus Julistund med to senger og pulter på hver sin side av rommet. Skråtak på begge sider av rommet med takvinduer samt to store vinduer på veggen. Illustrasjon av tilpasset barnerom i husmodellen Julistund. Her er to soverom gjort om til et stort rom.

Har du funnet det som kan bli drømmehuset, men savner det lille ekstra som kan gjøre huset komplett slik du ønsker og trenger? Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med. Vi gjør selvfølgelig de tilpasninger som er nødvendig for at boligen skal bli perfekt for akkurat dere! 

Hvilke tilpasninger ønsker du?

Kanskje du ønsker et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass? Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en lys og stemningsfull romfølelse? Alt er mulig - se på våre ferdighus som et utgangspunkt og bruk huskatalogen vår som inspirasjon!

Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i mørk bruntone. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene. Interiørillustrasjon av stue/spisestue i husmodellen Lykill med en gjennomgående peis som romdeler

Skisser og tegninger

Når du og boligkonsulenten har blitt enige om hvilke tilpasninger som ønskes, vil arkitekten illustrere løsningene i nye skisser som presenteres for deg. Dersom tekniske krav er tilfredsstilt og du er fornøyd med resultatet, så sitter du nå med de ferdige tegningene over selve drømmehuset slik det blir.

Samme planløsning - ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk. Dette gir deg ekstra stor valgfrihet i valg av bolig, uten at planløsning og fasade trenger å begrense hverandre. Her kan du for eksempel se hvordan samme planløsning kan ha både moderne og klassisk fasade.

Her kan du lese mer om tilpasning av våre ferdighus

Ulik fasade – samme planløsning

Ferdighus tilpasset for skrå tomt

Alle tomter er ulike og har forskjellig utgangspunkt for hvilken type husmodell som passer best akkurat her. Derfor har vi lagt til rette for at du som boligbygger skal ha mye å velge i selv om din aktuelle tomt har skrått terreng.

Her kan du få mer informasjon om hvilke av våre ferdighus som er tilpasset for skrå tomt.

Klassisk hvitmalt hus med rødt tak på skrå tomt. Huset Marsmorgen har stor terrasse med utgang fra hovedplan. Grønn og frodig hage i sommervær.

Moderne ferdighus med gode uteplasser

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser.

Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang. Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnegdang.

Les mer om uterommet

Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Små ferdighus på under 150 m²

Tilgang på store tomter blir stadig sjeldnere, og markedet tilsier at det har blitt et større behov for husmodeller som krever mindre avtrykk.

Plasseffektive og kompakte boliger byr på like mye bokvalitet, sjarm og funksjonalitet som større boliger. Dessuten er de også langt mer prisgunstige!

Økonomisk smart

Hus som består av mindre kvadratmetre, vil naturlig nok koste mindre penger. Ikke bare med tanke på byggekjøpet, men også i det lange løp. Mindre hus krever mindre strøm for å varmes opp, og reduserer dermed kostbart energiforbruk. 

Her kan du lese mer om smarte ferdighus under 150 m²

Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Store ferdighus

Drømmer du om å bo i et ekstra romslig hus? Ta en titt på våre arkitekttegnede hus som byr på god plass. Alle våre husmodeller kan tilpasses dine ønsker og behov. Hvis du har forelsket deg i en husmodell, men skulle ønske at den var større, så kan vi utvide den dersom tomt og regulering tillater det.

Sjekk ut våre aller største husmodeller.

Bygge nytt hus – slik er prosessen med Skalahus

En byggeprosess skal være en hyggelig og trygg opplevelse. Litt etter litt skal ditt nye hjem reises og det er mange valg som skal tas på veien. Vi loser deg gjennom byggeprosessens faser og sørger for at du alltid har oversikt over mulighetene dine underveis.

Byggeprosessen steg for steg

Collage_utleie.jpg