Ferdighus for alle - i tre ulike serier

Våre ferdighus er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og hver husmodell er tegnet etter arkitektens visjon om funksjonelle, gode hjem.

Nytt magasin om det å bygge hus!

Fra perm til perm gir vi deg oversikt over hvordan vi bygger hus med Skalahusmetoden! Her får du svar på alt du måtte lure på rundt byggeprosessen - fra vårt første møte, til nøkkelen står i døra.

Hva koster det å bygge hus?


Hvor lang tid tar en byggeprosess? 


Hva må du forholde deg til - og når? 


Hvilke valg må du ta og hvilke muligheter har du?


Dette og mye mer gir vi deg svar på!

Bygge nytt hus? Les alt i dette magasinet

Moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger

Design og arkitektur

Vår huskatalog er full av inspirasjon for alle som går med en drøm om å bygge ny bolig. Alle våre husmodeller er arkitekttegnet og byr på spennende arkitektur og smarte planløsninger - uansett hvilken serie du foretrekker. 

Våre husserier

For å være sikker på at du skal finne en favoritt blant våre husmodeller har vi gitt deg mye å velge i. I vår huskatalog finner du 28 boliger i tre ulike stiler; moderne, herskapelig og klassisk.

Les om våre moderne ferdighus fra Moda-serien her.

Les om våre herskapelige villaer fra Æra-sagaen her.

Les om våre klassiske boliger fra Saga-serien her. 

Hva koster et ferdighus?

Ønsker du mer informasjon om prisen på et av våre ferdighus? Våre boligkonsulenter ser gjerne på dine byggeplaner sammen med deg, og et første møte med oss er alltid kostnadsfritt og uforpliktende. Enhver byggesak er unik og prisen på et ferdighus vil variere ut fra faktorer som hvor i landet du skal bygge, tomteforhold og eventuelle tilvalg og ønsker. 

Vil du snakke med oss om pris?

Kanskje du har funnet en favoritt, og lurer på om husmodellen du ønsker deg er innenfor budsjettet ditt? Benytt skjemaet, så kontakter vi deg!
Snakk med oss om pris på våre ferdighus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. 

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger.

Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.

Gi liv til boligdrømmen!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker