Skalahus

Byggmester Frank Aasheim AS

Adresse
Mauravegen 4,
2032 Maura

Våre salgsområder for hus:

Jevnaker, Lunner, Etnedal, Gran, Eidsvoll, Nes på Romerike, Nittedal, Ullensaker, Nannestad, Hurdal, Sør-Odal, Nord-Odal og Kongsvinger.

Våre salgsområder for hytter:

Jevnaker, Lunner, Etnedal, Gran, Eidsvoll, Nes på Romerike, Nittedal, Ullensaker, Nannestad, Hurdal, Sør-Odal og Nord-Odal.

Om oss

Byggmester Frank Aasheim AS er etablert av byggmester Frank Aasheim, og vi har lang erfaring innen småhusbransjen og prosjektbygging av flermannsboliger. Vi er en aktør som satser stort innen enebolig - og prosjektmarkedet. Uansett om du er privatperson, eiendomsutvikler eller tomteeier, må du gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med fagfolk om ditt lille eller store byggeprosjekt.

Over 200 enheter i regionen Akershus har gjennom tiden blitt bygget og reist av Byggmester Frank Aasheim AS. De fleste boligene blir oppført som nøkkelferdige, noe som innebærer at vi har ansvaret for hele prosjektet. Dette gir våre kunder en oversiktlig, trygg og forutsigbar byggeprosess. Vi er fleksible og tilpasser oss etter dine ønsker dersom det er ønskelig med andre løsninger.

Kvalitet i all ledd 

Vi har egne byggeledere, tømrere og selgere og samarbeider med trofaste samarbeidspartnere som vi vet leverer et solid håndverk innen flislegging, grunn- og gravearbeid og maling m.m. 

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Bygge nytt hus? Snakk med oss om ditt byggeprosjekt!

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Et første møte med oss er alltid kostnadsfritt og uten forpliktelser.

Våre ansatte

Her finner du oss