Skalahus
Moderne, hvit hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.

Nordland Bygg AS

Nye Nordland Bygg AS ble etablert i 2020 etter å ha kjøpt opp Salten Bygg AS, et byggefirma som har eksistert siden 1984. Målet med oppkjøpet var å sørge for en helhetlig leveranse for det nye selskapet. Med lang erfaring og bred kompetanse satser selskapet stort i boligbransjen i regionen.

Adresse
Valljordveien 13,
8226 Straumen

Våre salgsområder

Bodø, Gildeskål, Meløy, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Hamarøy og Steigen

Våre ansatte

Om oss

Nordland Bygg AS er en totalentreprenør som til tross for å være et nyetablert selskap, er grunnlagt på mer enn 30 års erfaring fra oppføring av alle typer bygg og restaurering. Vi prosjekterer og utfører alt fra rehabilitering, betongarbeid og nybygg. Vi har eget produksjonslokale for veggelementer og materiallager og utvikler egne tomter.

Kundene

Våre kunder er private huseiere, utbyggere, bedrifter og offentlig sektor, primært i Saltenområdet, men også i hele Nordland. Firmaet er lokalisert i Straumen i Sørfold Kommune. 

Erfaring fra ekte fagfolk

Med vår solid arbeidsstokk av 15 dyktige fagarbeidere er vi kjent som en dyktig og pålitelig entreprenør, med korrekte forhold til myndigheter, kunder og samarbeidspartnere. Nå gleder vi oss til å bli forhandler av Skalahus sine husmodeller her i Nordland!

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?