Skalahus
Moderne, mørk brunt hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.

Byggmester Frank Aasheim avd. Skedsmo

Byggmester Frank Aasheim AS har lang erfaring innen småhusbransjen og prosjektbygging av flermannsboliger. Uansett om du er privatperson, eiendomsutvikler eller tomteeier, må du gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med fagfolk om ditt lille eller store byggeprosjekt.

Adresse
Mauravegen 4, Sandholt Næringsbygg,
2020 Maura

Vårt salgsområde:

Lillestrøm, Gjerdrum, Aurskog/Høland, Rælingen, Lørenskog

Våre ansatte

Sjarmerende hvitt hus med rød taksten i koselig hage, med hvitt stakittgjerde rundt. Husmodellen Aprilvår har to etasjer og overbygd terrasse.

Bli bedre kjent med oss

Over 200 enheter i regionen Akershus har gjennom tiden blitt bygget og reist av Byggmester Frank Aasheim AS. De fleste boligene blir oppført som nøkkelferdige, noe som innebærer at vi har ansvaret for hele prosjektet. Dette gir våre kunder en oversiktlig, trygg og forutsigbar byggeprosess. Vi er fleksible og tilpasser oss etter dine ønsker dersom det er ønskelig med andre løsninger. 

Vi har egne byggeledere, tømrere og selgere og samarbeider med trofaste samarbeidspartnere som vi vet leverer et solid håndverk innen flislegging, grunn- og gravearbeid og maling m.m. 

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner! Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm!

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?