Bestill vårt nye inspirasjonsmagasin og bli kjent med våre prosjektboliger!

Bli kjent med vårt store utvalg innen eneboliger og flermannsboliger som vi tilbyr ut mot prosjektmarkedet. Enten du er eiendomsutvikler, investor eller grunneier kan vi bidra med ferdig prosjekterte boliger klare til bruk, og slik bli samarbeidspartneren som realiserer dine byggeprosjekter.

Vi utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Vi samarbeider med eksterne eiendomsutviklere over hele landet. Enten du vil utføre jobben med størst mulig bruk av egne folk eller sette bort jobben, er vi en trygg og solid samarbeidspartner. Våre ferdig prosjekterte boliger sparer deg for tid og penger.

Et av Norges største fagmiljøer

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet  og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Med oss har du tilgang på et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og solide husmodeller bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. 

Tomteeiere

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på. Vi regulerer, planlegger og realiserer mulighetene som ligger i eiendommen din. Et møte med oss kan være starten på en felles verdiskapning gjennom et samarbeid av ulik grad. Vi kan være med i planprosessen fra start, gjøre tomten din utbyggbar og bygge den ut. 

Eiendomsutviklere

Vi samarbeider gjerne med eksterne eiendomsutviklere og hjelper deg med å få prosjekter realisert. Ved å samarbeide med oss er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter. Som eiendomsutvikler sitter du kanskje på eiendom som du planlegger utbygging av, men trenger et utførelsesorgan. Det er her vårt fagmiljø og planavdeling kommer inn som din solide samarbeidspartner. 

Entreprenører

Er du en solid produksjonsbedrift som ønsker å ta større del av verdikjeden ved prosjektbygging, kan vi som kjedekonsept hjelpe deg med prosessen, fra akkvisisjonsarbeid til større felt. Dersom du sitter på områder som skal bebygges eller kjenner til potensielle gode prosjekter, vil vi også kunne bidra finansielt. Et samarbeid med oss vil generere sterke betingelser og gode innkjøpspriser for deg som entreprenør, samt tilgang til våre systemer gjennom en tradisjonell forhandleravtale eller en storkundeavtale som kun omhandler egenregiutbygging. 

Nytt magasin om eiendomsutvikling med Skalahus

Vi har samlet masse nyttig informasjon om eiendomsutvikling og prosjektbygging i ett og samme gratismagasin, som vi gjerne sender til deg som vil vite mer om Skalahus som en potensiell samarbeidspartner på dine byggeprosjekter.

Enten du er investor, tomteeier, eiendomsutvikler eller entreprenør, så kan vi garantere mye relevant og spennende lesestoff i vårt magasin om eiendomsutvikling med Skalahus. Les mer om hvordan vi jobber, hvordan du får regulert dine tomter til boligformål, se vårt brede utvalg i ferdigprosjekterte prosjektboliger og bli kjent med hvordan vi kan være en potensiell samarbeidspartner når du skal realisere byggeprosjektene dine.


Ved å bestille dette magasinet samtykker du samtidig i at vi kan kontakte deg innen kort tid.

Prosjektbygging og eiendomsutvikling med Skalahus

Her ser du noen av våre flermannsboliger. Hver modell er utviklet for å være tilgjengelige og attraktive bokonsepter for et bredt spekter av målgrupper.

Vil du snakke med oss om eiendomsutvikling?

For konkrete henvendelser eller ved ønske om å vite mer om dine muligheter med oss som samarbeidspartner, kontakt kjededirektør Ketil Strand: ketil.strand@skalahus.no

Vil du bli forhandler av et solid boligkonsept med norske leverandører?

Med våre ambisjoner om vekst, leter vi alltid etter dyktige forhandlere på laget!

Moderne lavblokk i tre fra Skalahus

Skalahus sin moderne lavblokk i tre er et helt nytt boligtilbud til våre eiendomsutviklere og kunder. Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles fra arkitektur til tekniske løsninger og materialvalg.

Pågående prosjekt på Holaker i Nannestad

Vår forhandler Byggmester Frank Aasheim gleder seg til å ønske velkommen hjem til Holaker - et nytt og barnevennlig boligfelt preget av stilren og moderne arkitektur. Feltet består av både eneboliger og rekkehus.

Nyheter om eiendomsutvikling og prosjektbygging