Skalahus

Hus og hytter for alle!

‏‏‎ ‎ Last ned huskatalog

‏‏‎ ‎‏‏‎

‏‏‎ ‎

Vi bygger arkitekttegnede hjem og skaper nye og levende nabolag sammen med eiendomsutviklere over hele landet. Med Norges største trehusmiljø og nordiske kvalitetsleverandører i ryggen, åpner vi dører til nye historier.

LÅN FRA HUSBANKEN TIL OPPFØRING AV NY BOLIG


Når du skal bygge nytt hus, kan du være kvalifisert for å få lån hos Husbanken. Vi gir deg svarene på noen av de mest stilte spørsmålene om husbankfinansiering av ny bolig.

Les om husbankfinansiering


HUSNYHETEN SPIRA

Tøff og elegant. Lys og romslig. Spira er et hus med alle funksjoner på ett plan. 5.9 meters takhøyde, integrert dobbelgarasje, 4 soverom, romslig voksensone og raust med oppbevaringsplass er noen av kvalitetene til Spira.

Les mer om husnyheten Spira

SON: BYGDE DRØMMEHUSET SOM GENERASJONSBOLIG

Jonas og Hege var på jakt etter ny bolig for å få bedre plass. Nærmest på fleip foreslo mor og svigermor Bente (69) at de skulle gå sammen om å bygge generasjonsbolig. I dag bor to husholdninger romslig i hver sin del av huset.

Les historien og se de flotte bildene

BLI VÅR NYE FORHANDLER!

Skalahus er i vekst og vi ønsker å styrke vår posisjon ytterligere. Vi søker derfor nye forhandlere med masse driv og pågansmot. Har du erfaring med salg og oppføring av hus, hytter og prosjektutbygging, vil vi gjerne høre fra deg.

Les mer

Den store villaen Albertine i Æra-serien, hvitmalt med sort tak, to etasjer i herskapelig stil med flott opparbeidet hage og basseng.
To kvinner som sitter smilende og ser på hverandre ved et bord. På bordet ligger huskatalog og en fargevifte og kvinnen til høyre holder en penn i hånden.

TRYGGHET PÅ VEI TIL NYTT HUS!

Boligkonsulenten hjelper deg på veien til din drømmebolig, og følger deg fra første møte til første tur over dørstokken.

Les mer om hva boligkonsulenten gjør

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

BYGG NYTT HUS – FÅ LAVERE STRØMKOSTNADER

Nye hus har et lavere energiforbruk enn eldre hus. Med dagens høye strømpriser, får du derfor en stor økonomisk fordel hvis du bor i ny bolig.

I tillegg til lavere strømkostnader er det også andre viktige fordeler med å bygge nytt hus.

Se fordelene med nytt hus

EN HERSKAPELIG GÅRDSDRØM

Ønsket var å bygge et storslått gårdshus med en luksuriøs bokvalitet, praktfulle detaljer og elegante vinduer. Valget falt på vår største husmodell – Constantine. Bli med hjem til Charlotte og Christoffer som har fulgt drømmen om å skape et staselig hjem med masse boltreplass til hele familien. 

Bli med inn

ENKLERE EIENDOMSUTVIKLING MED SKALAHUS

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter.

Vi har nær 30 års erfaring, god tilgang på attraktive tomter, lokal gjennomslagskraft og dyktige forhandlere som satser stort på prosjektbygging over hele Norge.

Se fordelene med å samarbeide med oss

HUS FOR ALLE – LAST NED VÅRE DIGITALE HUSKATALOGER

Vi har en huskatalog for hver av husseriene våre; Moda, Saga og Æra. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom dem alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus.

Finn inspirasjon:

Den herskapelige gårdsdrømmen

Ønsket var å bygge et storslått gårdshus med en luksuriøs bokvalitet, praktfulle herskapelige detaljer og elegante vinduer. Bli med hjem til Charlotte og Christoffer, som har fulgt drømmen om å skape et staselig hjem med masse boltreplass til hele familien.

Les mer
Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Uterommet

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser som gir huset et ekstra rom med uendelig takhøyde - uten vegger mellom deg og omgivelsene.

Les mer

Bygde drømmehuset som generasjonsbolig

Jonas og Hege var på jakt etter ny bolig for å få bedre plass. Nærmest på fleip foreslo mor og svigermor Bente (69) at de skulle gå sammen om å bygge generasjonsbolig. I dag bor to husholdninger romslig i hver sin del av huset som i en tomannsbolig.

Les mer

Husnyheten Spira

Tøff og elegant. Lys og romslig. Dette er Spira – huset som har alle funksjoner på ett plan og kan følge deg gjennom hele livet!

Les mer
Romslig spisestue med kjøkken i bakgrunnen i villaen Albertine, gråmalt med hvite dører og lister.

Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

Les mer
Mann og kvinne på hver sin side av en hvit kjøkkenøy ser smilende på en baby som sitter på øya. Kvinnen holder en skje med mat i hånden og babyen ser rett i kameraet.

Frieri og baby i nytt hus!

Vi har besøkt et nydelig og helt nytt hjem på Hvaler, bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. Til tross for at huset fortsatt er så nytt at det lukter nymalte vegger og deilig treverk, har disse veggene allerede rommet både frieri og velkomsten av et nytt familiemedlem.

Les mer