Hustyper for alle - hvilken er din favoritt?

Hustyper fra Skalahus kommer i tre ulike stilserier; moderne hus, herskapshus og klassiske hus. Alle våre husmodeller er arkitekttegnet med fokus på kvalitet, design og smarte planløsninger som tar godt vare på hele familien.

Moderne hustyper

Moderne hustyper fra Skalahus er arkitekttegnet med stilrene detaljer, store vindusflater, åpne og luftige planløsninger og gode uteplasser som tar godt vare på de ekstra fine dagene.

Bygge moderne hus?

Kanskje du har bestemt deg for at du ønsker å gå for den moderne stilen på ditt nye hus? Vi har et bredt utvalg innen moderne hus, der vi gir deg stor valgfrihet innen planløsning, fasade, rominndeling og størrelse. 

Moda-serien er boligene våre med det mest moderne formspråket, men noen av disse husmodellene har valmtak og saltak. Dette bidrar til at disse boligene også passer inn i boligområder med mer tradisjonell stil på husene.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Herskapshus og herskapelige hustyper

Herskapelige hus fra Skalahus er tegnet med nostalgiske detaljer og et formuttrykk som kan minne om de gamle ærverdige herregårdene. Dette er storslåtte villaer med et vakkert særpreg som garantert vil bli lagt merke til i nabolaget.

Bygge herskapelig ferdighus?

Drømmer du om å bygge nytt hus, men ikke funnet den perfekte husmodellen? Kanskje våre herskapelige ferdighus kan inspirere deg? Her ønskes du velkommen av store, åpne og luftige rom og et nostalgisk formspråk som oser av eleganse og storhet.  

Æra-­serien er storslåtte villaer slik de er blitt bygget fra 1900 og fram til i dag - relansert med dagens beste standard. 

Klassiske hustyper

Klassiske hustyper fra Skalahus er tidløse husmodeller som aldri går av moten. Dette er god hjem for alle livsfaser og hvert av dem er arkitekttegnet med tanke på at både små og store skal trives, vokse og bo godt sammen. Velkommen inn til Saga-serien.

Bygge klassisk ferdighus? 

Saga-serien vår består av hus som omfavner alle livets faser. Her er det fint å være liten og det er rom til å vokse. Fasademessig passer disse sjarmerende og fine husene inn i ethvert boligfelt, og med tanke på planløsning og rominndeling er dette gode hjem for familier i alle størrelser. Innenfor disse veggene har du det beste utgangspunktet for å lage  dine egne historier. 

Hustyper på ett plan

Hustyper på ett plan er praktiske boligtyper som er perfekt å bo i gjennom hele livsløpet. En ettplansbolig skal by på like mange fasiliteter og muligheter som en hvilken som helst annen bolig. Her kan du lese mer om vårt utvalg.

Alt om våre ferdighus - samlet på en side

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker