Funkishus - den optimale moderne boligdrømmen

Funkishus og funkisinspirerte boliger kan kjennes igjen på stilrene, minimalistiske særtrekk, store vinduer, åpne soner og flatt tak, gjerne kombinert med takterrasse. Funkishusene beviser at enkel arkitektur absolutt ikke trenger å være kjedelig!

Funkishus med takterrasse

Med geometriske og moderne linjer har våre moderne hus en nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt fra store vinduer og masse naturlig dagslys.

Moderne funkishus fasade.

Husmodellen Frid

Bygge moderne funkishus

Våre funkisinspirerte ferdighus er designet for fremtiden og er den optimale boligdrømmen for alle som liker stilsikker arkitektur med personlighet og særegenhet som virkelig blir lagt merke til. Vi hjelper deg med å skreddersy din funkisdrøm!

Funkishus utendørs fasade.

Husmodellen Himin

Funkishus på ett plan, fasade.

Husmodellen Timi

Funkishus med utleie

Mange av våre arkitekttegnede funkishus har mulighet for utleie. Utleieinntekter er en god økonomisk fordel som gir gunstigere bankbetingelser, muligheten til å betale ned et huslån raskere og øker verdien på boligen din.  

Arkitekttegnet funkishus

På en typisk funkisbolig er vinduene store og gjerne plassert i hjørnene slik at lyset slippes inn fra to kanter og skaper et gjennomgående spill i rommet med mye naturlig lys.

Funkishusenes historie og opphav

Funkishus som stilretning

Funkishusene oppstod som et resultat av funksjonalismen i perioden 1920 - 1940. Denne arkitekturen har rette linjer, store vindusflater og geometriske former som sine ypperste kjennetegn, sammen med rektangulære bygningskropper. På en typisk funkisbolig er vinduene store og gjerne plassert i hjørnene slik at lyset slippes inn fra to kanter og skaper et gjennomgående spill i rommet med mye naturlig lys. 

Husmodellen Mynd

Våre funkishus

Her kan du lese mer om hvert av våre moderne funkisinspirerte ferdighus. Kanskje du finner en favoritt?

Funkishus - les mer her!

Her får du både inspirasjon og informasjon om våre moderne hus.

Les alt om våre ferdighus

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker