Det er mange fordeler ved å bygge ny bolig

På lang sikt er det ofte billigere å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du tar over et hus som er bygget under andre faglige forutsetninger og standarder og som i tillegg har tålt vær, vind og slitasje i mange år, må du være forberedt på uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader. Hva med å heller legge disse pengene i en splitter ny bolig som ikke byr på noen overraskelser?

Prisene i bruktboligmarkedet har mange steder økt betraktelig og er i ferd med å hviske ut den vedtatte sannheten om at det er dyrere å kjøpe nytt fremfor å kjøpe brukt. Når du kjøper en brukt bolig kan du heller ikke være sikker på hva som skjuler seg bak prisen du betaler og hva som vil trenges av rehabilitering og vedlikehold i årene som kommer. 

Fordeler ved å bygge bolig

I tillegg til uforutsette kostnader vil også de generelle driftskostnadene være høyere i en eldre bruktbolig som kanskje har dårlig isolasjon og vinduer i dårlig stand fremfor i et nybygg der alt er energieffektivt og bygget etter topp standard og av beste kvalitet. 

Kjøpe nytt hus

Når du kjøper ny bolig forholder du deg ikke til en privatperson, men til proffe fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av planløsninger. Du har tilgang på all dokumentasjon fra kjeller til tak og kan være sikker på at ditt nye hjem er trygt bygget etter dagens strenge krav og forutsetninger. Dessuten er du sikret fem års garanti og slipper stressende budrunder og krevende oppussing. 

Ferdighus med utleie

Finansielt sett, så kan utleie faktisk være din vei til drømmehuset. Utleieinntekt er en unik mulighet til å betale ned på huslånet på en svært smart og effektiv måte og gi deg sjansen til å flytte inn i akkurat den boligen du ønsker deg. Se våre boliger med utleie her. 

Arealeffektive boliger

Nye boliger er tegnet ut fra andre idéer og forutsetninger enn eldre hus, med smarte planløsninger og plasseffektive rom i fokus. Selv om du går noe ned i størrelsen på et nytt hus for å holde prisen nede, kan du derfor likevel opprettholde bokvaliteten. 

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Bygge nytt hus? Klikk hjem katalogen vår!

Snart får du masse boliginspirasjon i postkassen!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker