Bygge nytt hus - dette er fordelene!

På lang sikt er det ofte billigere å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du tar over et hus som er bygget under andre faglige forutsetninger og som i tillegg har tålt vær og slitasje i mange år, må du være forberedt på uforutsette reparasjoner og vedlikehold. Hva med å heller legge disse pengene i en splitter ny bolig som ikke byr på noen overraskelser?

Prisene i bruktboligmarkedet har mange steder økt betraktelig og er i ferd med å hviske ut den vedtatte sannheten om at det er dyrere å kjøpe nytt fremfor å kjøpe brukt. Når du kjøper en brukt bolig kan du heller ikke være sikker på hva som skjuler seg bak prisen du betaler og hva som vil trenges av rehabilitering og vedlikehold i årene som kommer

Fordelene ved å bygge nytt hus

* Du slipper at uheldige økonomiske overraskelser oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og nødvendige reperasjoner. 


* Fra start får du muligheten til å skreddersy din egen boligdrøm ved å tilpasse det nye huset etter dine ønsker og behov. 


* Glem stressende budrunder og diverse påkostninger. En ny bolig får du til fastpris!


* Ved å bygge et nytt hus, er du også sikret garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene.


 * Du kan flytte rett inn i en bolig i topp standard med sikre og tette vinduer og vegger og moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et lunt og godt inneklima. 


* Mindre energiforbruk - og lavere strømkostnader. Energieffektive hus er smart for lommeboken - og for miljøet.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Energieffektive hus - mindre strømregninger

Det er stor forskjell på energiforbruk i et nytt hus, fremfor i et gammelt hus. De tekniske kravene som husene bygges etter i dag, sikrer at både isolasjon, generell tetthet og vinduer er svært forbedret i forhold til de eldre husene. Energiforbruket i en ny bolig er derfor betydelig lavere sammenlignet med et eldre hus - faktisk opptil 50 %!

Vannbåren varme

Når du bygger et nytt hus etter dagens tekniske standarder, så har du flere alternative løsninger på energikilder. Såkalte fornybare varmekilder er utømmelige kilder i et evig kretsløp, som ikke tar skade av at vi benytter oss av det. Fornybare varmekilder, som for eksempel vannbåren varme, sparer både miljø og lommebok og sørger for et lunt og godt inneklima med en jevn og gjennomgående varme. 

Varmestyringssystemer

Med et varmestyringssystem i hjemmet ditt har du en unik mulighet til å monitorere og få kontroll på akkurat hvor mye energi som går til varme, ventilasjon og belysning. Et slikt system kan også stilles inn til å automatisk senke temperaturen på nattestid og når ingen befinner seg hjemme, og skru av lysene på dagtid. Et slikt system gir deg altså kontroll og oversikt - og muligheten til å aktivt redusere energiforbruket. 

Tettere, lunere og rimeligere hus

Varmetap i et hus kan bety store strømregninger og unødvendig høyt energiforbruk. Det kan også gå hardt utover bokvaliteten med kald trekk gjennom vinduer og vegger - og kalde gulv. Når varm luft lekker ut, trekker kald luft inn, noe som gjør at du må bruke mer energi til oppvarming og at du risikerer både råte og sopp i vegger og vinduer. Dårlig isolasjon kan i tillegg føre til kondensskader, derfor er tett konstruksjon og isolasjon av beste kvalitet svært viktige faktorer når våre nye hus skal tegnes og prosjekteres etter dagens strenge tekniske krav. 

Kjøpe hus

Når du kjøper ny bolig forholder du deg ikke til en privatperson, men til proffe fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av planløsninger. Du har tilgang på all dokumentasjon fra kjeller til tak og kan være sikker på at ditt nye hjem er trygt bygget etter dagens strenge krav og forutsetninger. Dessuten er du sikret fem års garanti og slipper stressende budrunder og krevende oppussing.

Lykill

Ferdighus med utleie

Finansielt sett, så kan utleie faktisk være din vei til drømmehuset. Utleieinntekt er en unik mulighet til å betale ned på huslånet på en svært smart og effektiv måte og gi deg sjansen til å flytte inn i akkurat den boligen du ønsker deg. Se våre boliger med utleie her. 

Maibris

Tilpasset slik du vil

Ved å bygge en helt ny bolig, får du en unik sjanse til å påvirke byggeprosessen fra start. I samarbeid med boligkonsulent og arkitekt får du muligheten til å tilpasse det nye huset slik du trenger og ønsker.

Arealeffektive boliger

Nye boliger er tegnet ut fra andre idéer og forutsetninger enn eldre hus, med smarte planløsninger og plasseffektive rom i fokus. Selv om du går noe ned i størrelsen på et nytt hus for å holde prisen nede, kan du derfor likevel opprettholde bokvaliteten. 

Kjøkkenet i Albertine

Garanti og reklamasjonsrett

Trygghet er et viktig stikkord for alle som bygger nytt hus. Vi vet at dette er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss å trygge kunden med garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. Dette er en av de selvsagte godene for alle som bygger nytt! 

Trygt inneklima for små og store 

Våre nye boliger er selvfølgelig bygget etter dagens strenge standarder, med moderne ventilasjonsanlegg, tette vinduer og godt inneklima. Slik kan du være sikker på at omgivelsene i hjemmet er lune og trygge for alle i familien. 

Barnerommet i Julistund

Ingen økonomiske overraskelser

Du kan aldri helt vite hva som venter av nødvendige reparasjoner i fremtiden når du kjøper et brukt hus. Da kan fort uheldige økonomiske overraskelser oppstå i form av fukt, råte, vannskader, tak som lekker, vinduer som ikke holder på varmen, lekkasjer i vannrørene, slitasje på panelet osv.

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Bygge nytt hus? Klikk hjem katalogen vår!

Snart får du masse boliginspirasjon i postkassen!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hva er prisen på våre ferdighus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. Benytt skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!
Snakk med oss om pris på våre ferdighus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nytt gratismagasin om det å bygge hus

Vi har samlet alt du trenger å vite om det å bygge hus i ett og samme gratismagasin. Klikk det hjem idag, og få god oversikt over hvordan vi bygger hus på Skalahusmetoden - steg for steg.


Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Vi har samlet alt du trenger å vite om husbygging!

Det å bygge nytt hus kan by på mange spørsmål. Vi loser deg gjennom alle fasene og gir deg god oversikt over husbyggingens ulike faser.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker