Skalahus
Skalahus sin lavblokk i tre en sommerdag. Bygget er på tre etasjer, har lys brun kledning, flatt tak og overbygde verandaer med sort spilerekkverk. Fellesareal med grønn plen og trær.

G.S. Bygg & Eiendom driver eiendomsutvikling og bygger hus fra Skalahus

Velkommen til oss hos G.S. Bygg & Eiendom. Vi driver eiendomsutvikling og boligbygging, og har lang erfaring med oppføring av eneboliger, hytter, flermannsboliger og leilighetsbygg.

Firemannsboligen Perla med pulttak på en fin sommerdag. Brun kledning og spilerekkverk på balkonger i 2. etasje. Platting i 1. etasje og mennesker ute på gressplenen.

ARKITEKTTEGNEDE FLERMANNSBOLIGER

Med flermannsboliger og hus i boligfelt, skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Se et utvalg av våre flermannsboliger

EIENDOMSUTVIKLING MED SKALAHUS

Skalahus er en solid aktør innen oppføring av prosjektboliger sammen med grunneiere og eiendomsutviklere. Vi har lang erfaring i å lykkes med Norges største fagmiljø i ryggen. Er du vår neste samarbeidspartner?

Les mer om eiendomsutvikling med Skalahus

Vi ser frem til en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Uansett om du er privatperson, eiendomsutvikler eller tomteeier, må du gjerne ta kontakt dersom du ønsker å snakke med fagfolk om ditt lille eller store byggeprosjekt.

Portrett av Robin Gustafsson

Boligkonsulent

Robin Gustafsson

Tlf 92 80 25 35 Send epost
G.S. Bygg og Eiendom AS Sam Eydes vei 5B, 1412 Sofiemyr Tlf 92 80 25 35 | Send epost

VI SØKER TOMTER FOR KJØP OG SAMARBEIDSPROSJEKTER

Sitter du med en tomt som du vurderer å selge, eller som du tror kan ha et utviklingspotensiale? Dersom du har et tomteareal til overs, vil vi gjerne høre fra deg! Vi er på utkikk etter både mindre eplehagetomter til små byggeprosjekter og større tomteområder til de store prosjektene. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

G.S. Bygg og Eiendom AS

Adresse
Sam Eydes vei 5B,
1412 Sofiemyr
Den moderne firemannsboligen Ferdin med flatt tak, carport og malt, stående trekledning i to grånyanser. Blå himmel, gangvei og grønt gress med familier utendørs.

OM OSS

G.S. Bygg & Eiendom består av Jørgen som er håndverker med byggteknisk kompetanse og Robin som har erfaring som eiendomsmegler og god kunnskap om kjøps- og salgsprosessen, samt verdifastsettelse av eiendom.

Vi holder til på Sofiemyr i Nordre Follo og utvikler eiendommer i Follo og rundt i Østfold. Her bygger vi boliger både i egenregi og for forbrukeren.

Hos oss kombineres optimal prosjektledelse og godt, lokalt håndverk. Slik kan du være sikker på at skreddersøm og kvalitet er i fokus når vi skal gjøre boligdrømmer til virkelighet. 

Våre ansatte

VÅRE ARKITEKTTEGNEDE FERDIGHUS

Vi blir gjerne med på din reise fra boligdrøm til drømmebolig i klassisk, moderne eller herskapelig stil. Alle våre boliger er designet etter arkitektens visjon om funksjonelle, gode hjem – bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Se våre ferdighus

Har du spørsmål om det å bygge bolig? Snakk med oss!

Bestill en uforpliktende rådgivertime med oss! En av våre boligkonsulenter kontakter deg innen kort tid.