Skalahus
Herskapelig, hvit villa av husmodellen Wilhelmine. Valmet rødt tak, mange vinduer og overbygd balkong. Grønn plen, drivhus og vekster i plantekasser.

G.S. Bygg og Eiendom AS

Her møtes du av lang og bred erfaring innen byggebransjen og fagfolk som står klare til å rådgi innen et bredt spekter av rådgivningstjenester både til privat- og proffmarkedet. G.S Bygg & Eiendom har Follo og indre Østfold som sine områder i eneboligmarkedet.

Adresse
Sam Eydes vei 5B,
1412 Sofiemyr

Våre ansatte

Moderne, mørk brunt hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.

Bli bedre kjent med oss

G.S Bygg & Eiendom består av Jørgen som er håndverker med byggteknisk kompetanse og Robin som har erfaring som eiendomsmegler og som kjenner godt til kjøp- og salgsprosessen, samt verdifastsettelse av eiendom. Begge to brenner for eiendomsutvikling og boligbygging. Sammen har de erfaring med oppføring av eneboliger, hytter, flermannsboliger og leiligheter. Kontoret holder til på Sofiemyr i Nordre Follo og utvikler eiendommer i hele Follo og rundt i Østfold - og bygger boliger både i egenregi og for forbrukere. Her møtes optimal prosjektledelse og godt, lokalt håndverk, og enhver kunde kan være sikker på at skreddersøm og kvalitet er i fokus når denne forhandleren skal gjøre boligdrømmer til virkelighet. 

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?