Første rådgivningstime er alltid gratis!

Våre lokale boligrådgivere har mange gode råd til deg som går med byggeplaner, og et første møte med oss er alltid gratis. Bestill en gratis rådgivertime i dag og snakk med oss om pris, tomt og tilpasning av husmodeller!

Alle våre hus kan tilpasses

I tillegg til å kunne få gode råd om ditt unike byggeprosjekt fra en av våre lokale boligkonsulenter i ditt område, får du også muligheten til å snakke med en av våre arkitekter helt kostnadsfritt. Kanskje har du funnet en favoritt blant våre husmodeller, men ønsker å endre litt på planløsning og fasade? Alle våre hus kan tilpasses og vi strekker oss langt for å levere drømmehuset. 

Hva koster det å bygge hus?

Et av de mest sentrale spørsmålene i planleggingsfasen av å bygge hus, er selvfølgelig hva det vil koste å flytte inn i en helt ny bolig. Dette er også et tema som du helt kostnadsfritt og uten forpliktelser kan snakke om med en boligkonsulent hos ditt nærmeste Skalahus-kontor. 

Hvor har vi kontorer?

Skalahus har kontorer som dekker store deler av Øst-og Sørlandet, samt Bergen og Troms. Klikk her for å se en spesifisert liste over våre forhandlere.    

Bygge bolig? Snakk med oss!

Fyll ut skjemaet og bestill en gratis og uforpliktende rådgivertime med oss! En av våre boligkonsulenter kontakter deg innen kort tid.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

28 hustyper i 3 ulike serier

Klikk hjem huskatalogen vår og la deg inspirere av våre herskapelige, moderne og klassiske hustyper. Kanskje husdrømmen starter her?
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.