Spar tid og penger på ferdig prosjekterte boliger

Enten du er grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler så deler du samme ambisjon som prosjektutbygger Skalahus om å utvikle morgendagens bydeler og boligfelt. Vi har forhåndsprosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger klare til bruk, slik at samarbeidspartnere kan spare både tid og penger i fremtidige prosjekter.

Skalahus har et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, og satser stort på prosjektboligmarkedet med fokus på arkitektur som tar vare på både design og funksjonalitet. Med unik kompetanse innen arkitektur, planarbeid og teknisk samlet på ett og samme sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. Som utbygger har Skalahus et solid sortiment med ferdigprosjekterte flermannsboliger i ulik størrelse og design, klare til bruk for en effektiv prosess og rask tilgjengelighet på boligmarkedet. 

Attraktive bokonsepter for alle målgrupper

Skalahus sine flermannsboliger er utviklet for fremtiden både med tanke på kvalitet og design. Fra tegnebrett og helt ut til byggeplass er fokus å skape tilgjengelige og attraktive bokonsepter som passer mange typer målgrupper. Skalahus sine flermannsboliger kommer i ulik størrelse og som ulike bokonsepter for å kunne passe til mange typer byggeprosjekter og ulike tomtemessige utgangspunkt.

Eiendomsutvikler, grunneier eller entreprenør?

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter. Ved å samarbeide med Skalahus er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter. 

Eiendomsutvikling med Skalahus - vil du vite mer?

Benytt skjemaet og send inn din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

Nyheter