Hva koster et ferdighus?

Ferdighus og pris - vi hjelper deg! Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Vil du snakke med oss om pris?

Benytt skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!
Snakk med oss om pris på våre ferdighus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

For å vise deg hvordan vi regner ut prisen på våre ferdighus, har vi laget et priseksempel på vår vakre, romslige og klassiske husmodell Maibris. Merk at denne modellen her er priset på det sentrale Østlandet og at prisene kan variere fra ulike områder i landet. 

Mye som påvirker sluttsummen

Sluttsummen på et hus har mange faktorer som spiller inn, og når man skal sette opp et priseksempel på en husmodell er det viktig å tenke på at denne prisen baserer seg på et standard kataloghus og at prisen vil justere seg ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens egne tilvalg og ønsker.  

En økonomisk plan

En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen. 

Hva koster et ferdighus?

Med dette priseksempelet har vi tatt utgangspunkt i vår klassiske enebolig, Maibris. Dette er en storstilt bolig med et herskapelig preg, og med 187 m2 i bruksareal er denne villaen rik på plass. Du kan lese mer om Maibris her.

Slik kan et priseksempel på Maibris se ut

TOMTEKOSTNADER 1 500 000


PLATE- OG GRUNNARBEID 525 000


HUS/BYGGESETT 3 150 000


DIVERSE ANDRE BYGGEKOSTNADER 250 000


TOTALKOSTNAD 5 425 000 


En trygg økonomisk prosess

Fra første møte til nøkkelklart hus skal du være sikker på at Skalahus er en solid, forutsigbar, trygg og dyktig samarbeidspartner på din vei mot drømmehjemmet. Snakk gjerne med oss om dine byggeplaner, et første møte med oss er både kostnadsfritt og uforpliktende. 

Våre boligkonsulenter svarer på alt du lurer på rundt prisen på våre husmodeller og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt! 

Få boliginspirasjon rett hjem i postkassen

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.