Ferdighus - pris for å bygge hus

Bygge hus og pris - et tema som mange lurer på. Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomtegrunnlag og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm.

Bygge hus og pris

Prisen på et standard kataloghus har mange faktorer som spiller inn og vil justere seg ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens egne tilvalg og ønsker. Våre boligrådgivere vil kunne gi deg et prisestimat når de blir bedre kjent med din situasjon angående disse faktorene. 

En økonomisk plan

En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. I dette dokumentet får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen. 

Hva koster det å bygge hus? 

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomteforhold, eventuelle tilvalg/oppgraderinger og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig. Derfor er det vanskelig for oss å kunne oppgi konkrete veiledende priser som du kan forholde deg til og vurdere opp mot budsjettet ditt. Likevel får du selvfølgelig svar på alt du lurer på ved å kontakte din lokale Skalahus-forhandler. 

Du finner oversikten over våre forhandlere her. 

Ferdighus og pris

Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. En sentral del av byggeprosessen fra start er å sørge for økonomisk forutsigbarhet gjennom hele prosessen. Før byggeprosessen starter har du alltid økonomisk oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen.

Vil du snakke med oss om pris?

Benytt skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!
Snakk med oss om pris på våre ferdighus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Få boliginspirasjon rett hjem i postkassen

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker