Barnerommet - husets mest levende sted

Lunt og varmt. Trygt og koselig. Kreativt og fargerikt. Et barnerom skal ta vare på de fineste små vi har i livet. Derfor er disse rommene alltid en viktig del av planleggingen når våre arkitekter skal tegne husene våre.

Et ideelt barnerom skal være enkelt og gøy å innrede, passe stort, ha mye naturlig lys og ikke minst være i nærheten av soverommet til mamma og pappa. Husets minste er alltid i fokus når våre dyktige arkitekter skaper nye flotte husmodeller. 

Eget soverom - eller dele med søsken?

Kanskje ønsker du at hvert av barna skal ha hvert sitt soverom? Eller kanskje dere tenker at det er praktisk at de kan dele rom så lenge de er små - og heller bruke et soverom til overs som lekerom? Mulighetene er mange, og med Skalahus som husbygger kan du være sikker på at vi skal finne frem til de beste løsningene for hjemmets smårollinger. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle våre hus kan tilpasses

Et nytt hus er en stor investering og fortjener stor valgfrihet synes vi! Derfor er det mulig for deg å skreddersy akkurat den husmodellen du har forelsket deg, i ved hjelp av våre arkitekter.

Rom for å leke - og plass til å vokse

Gjennom et tett samarbeid med arkitekt og boligkonsulent, får du muligheten til å skape de beste rammene rundt en trygg oppvekst for de minste i ditt nye hus - med rom for å leke og plass til å vokse. Et barnerom er på en måte et sted der hele livet skjer for en liten eventyrer. Det er her de minste sover, leker, lærer, tegner, leser og baser - og med så mange viktige oppgaver trenger de små godt med plass og omgivelser som gir inspirasjon. 

Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

En loftstue kan være et supert lekerom

Med alle husets soverom i bruk, er det praktisk å kunne bruke et av husets oppholdsrom til lek og oppbevaring. Som vist her, illustrert i husmodellen Edli.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Snakk med oss om din boligdrøm - et første møte er alltid gratis

Uansett om din familie er stor eller liten, kan du være sikker på at vi strekker oss langt for å legge til rette for trivsel og ekte hjemmekos for både stor og liten. Snakk med fagfolk om dine byggeplaner - kostnadsfritt og uten forpliktelser.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

12 supre husmodeller for barnefamilien

Vi har samlet 12 av våre mest populære familiehus på én og samme side. Klikk deg inn for å lese mer om lune, vakre og tidløse klassikere som tar ekstra godt vare på alle som bor her.