Skalahus
Tomannboligen Minna  over to plan med valmet tak. Grå, liggende kledning med hvite omramminger og balkonger i andre etasje med spilerekkverk. Blå himmel, høstfarger i trær og vekster og et barn og en voksen som går fra gangveien inn mot den ene boligen.

Minna

Bruksareal
113 m2
Antall soverom
4 soverom

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Minna er en praktisk og innholdsrik tomannsbolig i en flott moderne stil.

Lys og moderne åpen stue- og kjøkkenløsning i tomannsboligen Minna. Blå kjøkkeninnredning og rundt eikebord med eikestoler.

Tomannsbolig i moderne stil

Hver av enhetene har hele fire soverom og to gode uteplasser fordelt på begge plan. En åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning pryder 2. etasjen, og er lagt til det øverste planet for at du skal kunne oppleve en god utsikt fra oppholdsrommet du bruker aller mest.

Illustrasjonen viser her Minna med valmet tak (Minna V) men denne tomannsboligen kommer også med flatt tak (Minna F)

Lys og moderne åpen stue- og kjøkkenløsning i tomannsboligen Minna. Blå kjøkkeninnredning og rundt eikebord med eikestoler.

Detaljer

BRA total
147 m2
BRA bolig
113 m2
P-rom
106 m2
Bebygd areal (BYA)
175 m2
Soverom
4
Innvendige boder
1
Tilgjengelig bolig:
Nei
Bad / Vaskerom
1

Bli kjent med våre prosjektboliger

Er du eiendomsutvikler eller tomteeier som har behov for de riktige boligene til dine byggeprosjekter? Skalahus har et bredt utvalg ferdig prosjekterte boliger, klare til bruk. Disse boligene kan du lese mer om i vårt gratis nedlastbare magasin. Vi forteller deg også hvordan vi kan være din samarbeidspartner på byggeprosjekter.

Plantegninger og fasader