Skalahus
Skalahus sin lavblokk i tre en sommerdag. Bygget er på tre etasjer, har lys brun kledning, flatt tak og overbygde verandaer med sort spilerekkverk. Fellesareal med grønn plen og trær.

Lavblokk i tre fra Skalahus

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Skalahus sin lavblokk i tre er et helt nytt og annerledes boligtilbud til våre eiendomsutviklere og boligkunder.

Skalahus sin moderne lavblokk i tre en vakker sommerdag. Bygget er på tre etasjer, har lys brun kledning og flatt tak. Vises her fra fasaden med inngangsparti og fellesparkering.

Moderne lavblokk bygget i tre.

Moderne, innovativt og lyst – men fremfor alt et grønt konsept med positivt CO2-avtrykk! Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles i alle ledd for denne lavblokken; fra arkitekturen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg.

Kombinasjonen av treets unike egenskaper

Den virkelig store forskjellen vil man oppdage med én gang man ser byggene første gang – de er konstruert av tre, fra bærebjelker til kledning. Vi snakker likevel ikke om et tradisjonelt trehus bygget i stor størrelse – her er kombinasjonen av treets unike egenskaper som bygningsmateriale og moderne byggeteknologi utnyttet maksimalt. Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles i alle ledd for denne lavblokken; fra arkitekturen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg. Både konstruksjon og fasadekledning er i all hovedsak av tre. Dette gjør at bygget er miljøvennlig og kortreist fra innerst til ytterst. 

Mulighet for tilpasning

Muligheten for å bestemme uttrykket på sin egen leilighet er selvsagt til stede, eksempelvis kan størrelsen på baderommene i de større leilighetene justeres i forhold til hverandre. Samtlige leiligheter får egen balkong eller terrasse, varierende i størrelse fra 12 til 25 kvadratmeter. For leilighetene på bakkeplan blir terrassen en markant utvidelse av leiligheten i sommerhalvåret. 

Høye krav til miljø

Lavblokken i tre blir for øvrig BREEAM-sertifisert, en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd – fra planlegging til vedlikehold. 

Som kunde vil man ved å bo i denne moderne boligblokken bli med på å ta vare på naturen. Dette er et hjem man vil være stolt av å bo i.

Åpen kjøkken- og stueløsning med grå vegger og ton i ton kjøkkeninnredning. Møbler og interiørdetaljer i eik, grått og dempet sort. Fra Skalahus sine lavblokker i tre.

Vil du snakke med oss om lavblokken til Skalahus?

Ta gjerne kontakt med vår kjededirektør Ketil Strand. Telefon: 916 28 999 / E-post: ketil.strand@skalahus.no