Moda Ode

Bli kjent med vårt nye og unike boligkonsept

Ode er annerledes. Dette er mulighetens hus. Her har våre erfarne arkitekter skissert en rekke ulike forslag som viser hvordan de ulike sonene i husmodellen Ode kan se ut på innsiden. Du setter sammen akkurat de variantene du liker best. Slik skreddersyr du din helt egen planløsning - og velger selv den størrelsen du vil ha. Ta kontakt med oss i dag - vi hjelper deg.
Bestill DIGITAL ODE-KATALOG
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hvordan vil du ha det hjemme?

Veien frem til en ny bolig er enklere, morsommere og raskere med Ode. Begynn gjerne med å tenke på:
 • Hvilke muligheter og eventuelle begrensninger gir tomten din og hva sier reguleringsbestemmelsene?
 • Hvilke rom ønsker du deg i huset?
 • Ønsker du alle soverom i samme etasje? Hvor mange bad trenger du? 
 • Skal du ha ekstra tv-stue og/eller kanskje et eget vaskerom?
 • Hva med integrert garasje og/eller utleiedel - ønsker du det?

Vi har en rekke skisser av planløsninger klare. Det er også mulig å tegne ut nye romløsninger, basert på den forhåndsdefinerte grunnformen til Ode. Vi hjelper deg med å finne frem til svarene, bare ta kontakt med oss. Når riktig planløsning er valgt, kan vi gi deg en ferdig pris på huset og effektivt ferdigstille byggesøknaden din. 

Slik fungerer Ode

Ta en kikk på filmen og se hvordan du kan leke med rom og sette sammen din unike versjon av husmodellen Ode
Hvilken planløsning i Ode passer for meg?
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Et ode til naturen

Bli med på innsiden av huset. Ode har flere vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Selve vindusformen kan du få være med å bestemme selv. Våre arkitekter har flere ulike vindus-skisser du kan velge mellom. Her ser du 2.etasje illustrert med loftstue. Høyden under taket og vinduene gjør rommet lyst og luftig.
Her er Ode vist med åpen kjøkken- og stueløsning i den fremre delen av 1.etasje. De gjennomgående store vinduene gjør at rommet «utvides» og grensen mellom ute og inne viskes ut.
Bestill DIGITAL ODE-KATALOG
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

En lek med rom

Velg lengde på huset og antall etasjer du har behov for. Bygg så din egen planløsning. Sett sammen de modulene du liker best og fyll huset med akkurat de funksjoner og rom du trenger.

I Ode er det gøy å pusle sammen hele romløsningen i alle husets soner selv. Hva er viktig for dere? Våre erfarne boligkonsulenter hjelper gjerne til slik at det blir enklere å vurdere hvilke funksjoner og rom dere trenger.

Innvendig planløsning velger dere altså selv, innenfor de faste rammene som er satt. Bredden på husmodellen Ode er alltid lik. Den er 7,2 meter (innvendig mål)

Hvor langt huset skal være, kan du få påvirke selv. I lengderetningen er huset satt sammen av tre moduler. Den midtre modulen er alltid 2 meter bred og her er inngangspartiet og trappen plassert. Den ene endemodulen er i utgangspunktet 6 meter lang. I den andre enden av huset, kan du velge om modulen skal være 4,2 meter, 6 meter eller 8,4 meter lang. Hvilken modul du velger, bestemmer derfor totallengden på huset

Husfakta

Det er du selv som bestemmer innholdet i dette huset. Ønsker du integrert garasje? Utleiedel? Alt er mulig i huskonseptet Ode. I faktaboksen finner du fra-tall basert på den minste modellen. Størrelser og antall soverom endres basert på hvilke moduler du setter sammen din Ode av.
 • BRA bolig: Fra 135 m2
 • P-ROM: fra 127 m2
 • Bebygd areal (BYA): fra 104 m2
 • L x B: 14.4x7.7 m m
 • Soverom: Fra 2
 • Bad fra 1
 • Bad / vaskerom 1
 • Innvendig boder: 1
 • Energimerking b

Plantegning og fasade

Her kan du kikke nærmere på én av de mange planløsningene som du kan velge i mulighetenes hus, Ode. Ta kontakt med oss så skal vi vise deg en rekke flere varianter av romløsninger og størrelser for dette huset.
Jeg vil vite mer om Ode
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Fra ett til tre plan

Ønsker du å bo på ett plan? Eller trenger du 2. eller kanskje 3. etasjer i ditt nye hus? Ode-konseptet gir løsninger på dine boligbehov og kan enkelt tilpasses dine ønsker, reguleringsbestemmelser og hvordan tomten ser ut

Jeg vil se alle planløsningene i mulighetens hus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Arkitekten om huset:

Ode er et unikt boligkonsept. Her kan familien sitte sammen og selv bestemme hva huset skal inneholde. Det er bare å legge på de ulike ideskissene vi har laget, og leke seg frem til hvilke rom som skal være på hvert plan. Alle lover og forskrifter er hensyntatt i skissene, slik at familiene trygt kan teste ut hvilke romløsninger som passer best.

Nyheter

Her får du inspirasjon og nyttig informasjon.