Skalahus
Moderne brun beiset hus med store vinduer fra gulv til tak. Kontrastvegg i skifer.  Huset har en balkong i 2. etasje og en lun og koselig veranda i 1. etasje. Inntrukket gavl.

Ode 6.0

Bruksareal
201 m2
Antall soverom
6 soverom
Antall bad
2 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Ode er et boligkonsept der du kan sette sammen huset ditt basert på moduler med ulike planløsninger. Med sin inntrukne gavl og fotside vinduer, er denne boligen både lun, lys og moderne med spennende assosiasjoner til et låvehus. Store vinduer gjør mye med et rom. De slipper lyset inn og gir deg en herlig nærhet til naturen og landskapet utenfor. Derfor sier vi at dette huset er et Ode til naturen. Her viser vi deg en variant i 2 hele etasjer.

Fra stuedelen i husmodellen Ode 6.0, med perspektiv mot kjøkken og kjøkkenøy. Lyse vegger og himling, grå kjøkkeninnredning og møbler i fargene oransje, grått og lyst tre. Fotsidt vindu og skyvedør i glass mot veranda gir  godt med lys inn.
Hvitmalte vegger og himling samt en oransje fondvegg med fotside vinduer på gavlsiden. Lysegrå tekstiler i sofa, stol og tepper samt eikfarget bord og TV-benk. Fyr på peisen i sort peisovn med stålrør. Fra husmodellen Ode 6.0.
Lys grå gang i 2.etg med trapp ned til 1.etg med stort vindu i tak og på vegg i trapp som gir godt med lys. Moderne innredet med sort og lyst tre - husmodell Ode fra Skalahus.

Vårt unike boligkonsept

Ode er annerledes. Dette er mulighetens hus. Våre erfarne arkitekter har skissert en rekke ulike forslag som viser hvordan de ulike sonene i husmodellen Ode kan se ut på innsiden. Du setter sammen akkurat de variantene du liker best. Slik skreddersyr du din helt egen planløsning - og velger selv den størrelsen du vil ha.

Bredden på husmodellen Ode er alltid lik, den er innvendig 7,2 m. Hvor langt huset skal være, bestemmes av hvilke tre moduler som velges i hver ende av huset, og om det skal være en veranda. En modul for trapp på 2 meter er fast i midten. De tre modulene er innvendig 4,2 m, 6,0m og 8,2 meter.

Arkitekten om huset

Ode er et unikt boligkonsept. Her kan familien sitte sammen og selv bestemme hva huset skal inneholde. Det er bare å legge på de ulike ideskissene vi har laget, og leke seg frem til hvilke rom som skal være på hvert plan. Alle lover og forskrifter er hensyntatt i skissene, slik at familiene trygt kan teste ut hvilke romløsninger som passer best.

Moderne hus- brunbeiset med to fine uteplasser vist i lune høstfarger. Store vinduer fra gulv til tak. Liten og enkel tomt. Inntrukket gavl. Biloppstillingsplass rett utenfor inngangsdør.

Detaljer

BRA total
225 m2
BRA bolig
201 m2
P-rom
195 m2
Bebygd areal (BYA)
134 m2
Soverom
6
Bad
2
Innvendige boder
1
Tilgjengelig bolig:
Nei

Plantegninger og fasade

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Bygg Ode med dine moduler.

Det er du selv som bestemmer innholdet i dette huset. Ønsker du integrert garasje? Utleiedel? Alt er mulig i huskonseptet Ode.

Størrelser og planløsninger er opp til dere å velge basert på behov, om tomten er flat eller skrå, størrelse på tomten og reguleringsbestemmelser.

Familie på fire står med ryggen mot og ser nedover et dalsidelandskap. Minstemann i følget sitter på skuldrene til mannen.

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.