Skalahus
Moderne brunbeiset hus over 2 plan med spennende detaljer. Store vinduer som gir mye lys og inntrukket gavl. Stor og lun uteplass i første etasje utenfor stue.

Ode 4.2

Bruksareal
135 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Ode er et boligkonsept der du kan sette sammen huset ditt basert på moduler med ulike planløsninger. Med sin inntrukne gavl og fotside vinduer, er denne boligen både lun, lys og moderne med spennende assosiasjoner til et låvehus. Store vinduer gjør mye med et rom. De slipper lyset inn og gir deg en herlig nærhet til naturen og landskapet utenfor. Derfor sier vi at dette huset er et Ode til naturen. Her viser vi deg en Ode-variant som er på en og en halv etasje.

Stuen i boligkonseptet Ode, her vist i modellen Ode 4.2. Grå vegger og tak og stor vindusflater som trekker seg helt opp i den mønte himlingen som slipper lyset inn. Spisestue og sofaer i fargene blått, lyst grått og mørk grått/svart.
Gråmalt stue i husmodellen Ode 4.2 som har halvannen etasje. Vist mot kjøkken som ligger under mesanin og stuen som har mønt himing. To sofaer i lyst grått, blå puff og bord, hylle og interiørelementer i glass og mørke farger.
Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Vårt unike boligkonsept

Ode er annerledes. Dette er mulighetens hus. Våre erfarne arkitekter har skissert en rekke ulike forslag som viser hvordan de ulike sonene i husmodellen Ode kan se ut på innsiden. Du setter sammen akkurat de variantene du liker best. Slik skreddersyr du din helt egen planløsning - og velger selv den størrelsen du vil ha.

Bredden på husmodellen Ode er alltid lik, den er innvendig 7,2 m. Hvor langt huset skal være, bestemmes av hvilke tre moduler som velges i hver ende av huset, og om det skal være en veranda. En modul for trapp på 2 meter er fast i midten. De tre modulene er innvendig 4,2 m, 6,0m og 8,2 meter.

Bygg Ode med dine moduler.

Det er du selv som bestemmer innholdet i dette huset. Ønsker du integrert garasje? Utleiedel? Alt er mulig i huskonseptet Ode.

Størrelser og planløsninger er opp til dere å velge basert på behov, om tomten er flat eller skrå, størrelse på tomten og reguleringsbestemmelser.

ARKITEKTEN OM HUSET:

❝ Ode er et unikt boligkonsept. Her kan familien sitte sammen og selv bestemme hva huset skal inneholde. Det er bare å legge på de ulike ideskissene vi har laget, og leke seg frem til hvilke rom som skal være på hvert plan. Alle lover og forskrifter er hensyntatt i skissene, slik at familiene trygt kan teste ut hvilke romløsninger som passer best. ❞

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Detaljer

BRA total
135 m2
BRA bolig
135 m2
P-rom
127 m2
Bebygd areal (BYA)
104 m2
L x B
14.4 x 7.7 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendige boder
1
Tilgjengelig bolig:
Nei
Bad / Vaskerom
1

Planløsning Ode 4.2

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.