Æra Albertine

Herskapelig ferdighus med god plass.

Storslåtte Albertine er den perfekte bolig for alle familier som setter pris på litt ekstra plass. Boligens bruksareal er på 246 kvm. Boligen består av to plan og standardmodellen har fem soverom som enkelt kan gjøres om til annet bruksrom ved behov. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall som leder inn til et åpent kjøkken- og spiserom. Bad og wc finnes i begge etasjer, og det samme gjelder stue og funksjonelle familierom. Modellen har fasiliteter som gode uteplasser, romslig garderobe- og lagringsplass samt eget vaskerom.
Arkitekten om huset:

Her får du tre gode overbygde uteplasser, og innvendig møtes du av en stor hall med åpen trapp mellom etasjene som forener husets to plan. Boligens hovedplan har en egen suite i den ene fløyen.

Plantegninger og fasader

Husfakta

  • BRA total: 266 m2
  • BRA bolig: 246 m2
  • P-ROM: 234 m2
  • Bebygd areal (BYA): 175 m2
  • L x B: 17.2 x 12.9 m m
  • Soverom: 5
  • Bad 2
  • Vaskerom 1
  • Innvendig boder: 2
  • Energimerking b

Tilpass dette huset

Om du liker denne modellen, men ønsker å se på mulige løsninger for personlig tilpasning, ta kontakt så hjelper vi deg.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Gratis digitalt magasin med våre praktvillaer fra Æra-serien

Vi har samlet alle våre mest storslåtte praktvillaer i et herskapelig inspirasjonsmagasin. Les mer om hver enkelt husmodell og bli kjent med signaturen som gjør disse husene helt unike.

Om Æra-serien

Inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner, lever nostalgi og prakt videre i vår Æra-serie. I våre storslåtte villaer møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Går du med byggeplaner, men ikke funnet husmodellen du leter etter? Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant våre 28 husmodeller, og håper at vi kan inspirere dine boligdrømmer. Klikk her for å lese alt om våre ferdighus.

Bestill vårt nye magasin om det å bygge hus!

Vi har samlet alt du trenger å vite om byggeprosessen i ett og samme gratismagasin. Fra første møte til nøkkelferdig hus, gir vi deg en oversikt over alle fasene du skal gjennom når du bygger hus med oss.

Nyheter

Her får du inspirasjon og nyttig informasjon.

Vil du snakke med fagfolk om dine byggeplaner?

Kontakt oss via skjemaet, så vil du innen kort tid bli kontaktet av en boligrådgiver i ditt område.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker