Skalahus

Solrike tomter med sjøutsikt

I boligfeltet Solsida på Batnfjordsøra ligger tre flotte tomter, fritt beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Batnfjorden. Her kan det gode liv i vakre omgivelser kombineres med nærhet til barnehager, skoler og et godt kollektivtilbud.

Tomtene

Livet på Solsida passer perfekt for barnefamilier og for deg som er glad i friluftsliv. Tomtene ligger ved foten på Harstadfjellet som byr på gode rekreasjonsmuligheter gjennom hele året.

Alle de tre tomtene har en utnyttelsesgrad på hele 30 prosent. Det betyr at huset kan dekke inntil denne prosentandelen av tomtearealet. Den gode utnyttelsesgraden gjør at du får stor valgfrihet blant Skalahus sine husmodeller i klassisk, moderne og herskapelig stil.

Det er allerede godt opparbeidet infrastruktur på feltet. Her går byggeprosessen smidig frem til du kan flytte inn i et trygt og godt nabolag blant folk i ulike aldersgrupper!

Tomtene har adresse Skansen 8, Skansen 14 og Skansen 16, og er merket på kartet:

Tomtekart Solsida.jpg

SKANSEN 8

Størrelse: 993 kvm
Gårds- og bruksnr: 42/133
Adresse: Skansen 8, 6631 Batnfjordsøra

SKANSEN 14

Størrelse: 950 kvm
Gårds- og bruksnr: 42/130
Adresse: Skansen 14, 6631 Batnfjordsøra

SKANSEN 16

Størrelse: 954 kvm
Gårds- og bruksnr: 42/129
Adresse: Skansen 16, 6631 Batnfjordsøra

Tre smilende barn som løper på en skogssti i frodige omgivelser. Solen er i ferd med å gå ned i horisonten.

Skansen - et eldorado for den aktive familien

Her kan du snøre på deg skoa i entréen, og ta fatt på en av de mange merkede turløyper rett utenfor døra. På Solsida har du tilgang til toppturer hele året rett utenfor husets fire vegger!

Beliggenheten gir mulighet for mange flott toppturer, padleturer, båtturer, sykkelturer, skiturer og dykking.

Det er gangavstand til to av fire barnehager og kun 10 minutters gange ned til bussholdeplassen med fylkets beste busstilbud.

Ønsker du å tusle til sentrum er det 20 minutters gange ned til miljøgaten som har bibliotek, nybygd barne- og ungdomsskole, bensinstasjon, frisørsalong, to matbutikker, eldresenter og bygdekino.

Last ned prospekt

Stor frihet i valg av husmodell

Vi gir deg her forslag til to husmodeller med hver sin stilart, moderne Ode 4.2 og klassiske Septembertime. Ta gjerne en titt og hent inspirasjon til andre husmodeller på skalahus.no

Boligkonsulenten hos AT Byggservice AS kjenner husmodellene og tomtene godt, og er en trygg veileder og sparringspartner når det kommer til valg av modell.

Alle våre husmodeller kan endres på, slik at de passer til både tomt og dine behov.

Husmodellen Ode 4.2

Ode har en arkitektur som faller veldig godt inn i terrenget på Skansen.
Store vinduer slipper lyset inn og gir deg en herlig nærhet til naturen og landskapet utenfor.

Med sin inntrukne gavl og sine fotside vinduer, er denne boligen både lun, lys og moderne med spennende assosiasjoner til et låvehus.

Ode 4.2 er på en og en halv etasje.

Ode 4.2 en og en halv eksteriør original - alene.jpg

Finn ut mer om Ode 4.2

Husmodellen Septembertime

Septembertime er et av våre mest solgte hus.
Med sin klassiske arkitektur og alt på ett plan er huset allsidig både med sitt ytre og sine indre kvaliteter. Her kan du bo gjennom hele livsløpet!

Tre soverom samt en åpen og romslig stue-/kjøkkenløsning skaper gode rom for både små og store familier. Med sitt overbygde inngangsparti kan du ta med kaffekoppen ut både når det er sol og nordmørsk nedbør.

Finn ut mer om Septembertime

Arkitekttegnede hjem

Våre arkitekter har satt tusenvis av norske husdrømmer i system. De har lang erfaring i å tegne kataloghus, og i å tilpasse disse modellene til våre kunders husdrømmer.

For det er nemlig slik, at selv om vi presenterer katalogmodeller, blir disse som oftest brukt som et utgangspunkt. Når du har funnet din favoritt, omstiller arkitekten dine behov og ønsker til funksjonelle og praktiske løsninger. Arkitekten setter drømmeboligen inn i en teknisk ramme som er gjennomførbar. Nettopp for at du som skal bo i huset får det slik du vil ha det!

arkDESK – Et møte med arkitekten
I Skalahus har vi en smart tjeneste som heter arkDESK. Det er et møte tidlig i prosessen mellom deg, arkitekten og boligrådgiveren. I dette møtet går dere gjennom de mest elementære avklaringene som omhandler tomteforhold, dine ønsker og behov, planløsning og lignende. I arkDESK-møtet får du en gyllen mulighet til å komme frem til de beste løsningene sammen med en av våre erfarne arkitekter.

Nærbilde av et bord der det sitter folk på begge sider og skriver i notatbøker.

Barnehager og skoler

Det er trygt og nært på Solsida med et godt utbygd barnehage- og skoletilbud.

Barnehager

  • Solsida barnehage (5 min. gange)
  • Astadalen museums- og friluftsbarnehage (7 min. gange)
  • Torvikbukt barnehage – privat (10 min. kjøring)
  • Lykkeliten barnehage på Storlandet (20 min. kjøring)
  • Angvik barnehage (30 min. kjøring)

Skoler

  • Batnfjord barne- og ungdomsskole (20 min. gange)
  • Torvikbukt skule (15 min. kjøring)
  • Angvik barneskole (30 min. kjøring)

Fritidsaktiviteter og friluftsliv for de unge

Fritidstilbudet er bredt både om man driver med idrett eller andre kulturaktiviteter.

Her kan du ha en aktiv fritid med fotball, karate, kulturskole med kunst, musikk og dans, pumptrack-bane, friidrett, friskisgruppe, barnetrim (0-6 år), speider, 4H, korps, ungdomsklubb og klatrevegg i Gjemneshallen.

En smilende, liten jente står ute i grønne omgivelser og holder to prestekrageblomster foran øynene.

... og for de voksne

Det er også kort vei til Fursetfjellet med er et lite skitrekk og oppkjørte langrennsløyper vinterstid og fint turterreng om sommeren. Her er det gode muligheter for fisking i elv, ferskvann og hav.

Jaktmuligheter finnes for de som måtte ønske det. Det er også tilrettelagt for fotball, friidrett, innebandy, yoga og skyting (DFS), padle- og kajakkmuligheter.

Perspektiv fra en kajakk en solskinnsdag der man ser utover vannet og mot land.

Midt mellom Molde og Kristiansund

Gjemnes kommune ligger plassert midt mellom jazzbyen Molde og klippfisk- og operabyen Kristiansund. Det er bussavganger hver time mot begge byene.

Mulighetene er mange når du har kun en halvtimes reise til to av fylkets flyplasser, Kristiansund og Molde lufthavn.

Ønsker du en helgetur til mer urbane omgivelser, så er både Trondheim og Ålesund innen 2,5-3 timers rekkevidde med bil. Også dit er det muligheter for miljøvennlig kollektivtransport.

Nærbilde av kaffemaskin og en barista med forkle. Baristaen holder i håndtaket på to ferdigbryggede kaffekopper.
Elegant, ung kvinne med hodeplagg som holder tre papirposer over skuldra.
shutterstock_536416225.jpg

Verdifulle fordeler med å kjøpe nytt hus

Kjøper du nytt hus starter du med blanke ark. En ny bolig gir deg forutsigbarhet i mange år fremover, og er en smart investering både for lommeboka, helsa og trivselen til deg som skal bo der.

Ingen hakk i plata
Med en helt ny bolig er alt nytt. Ingen har laget hakk eller spikerslag i veggene, og det er ingen lekkasje fra taket eller fukt i kjelleren. Du kan være trygg på hva som befinner seg både innenfor, mellom og på utsiden av husets tak og vegger.

En bolig skreddersydd dine ønsker og behov
Velger du å bygge nytt, får du en bolig som er tilpasset dine ønsker og behov. Kjøper du brukt bolig må du forholde deg til valgene som forrige eier har gjort.

Lavere energiforbruk
Nye boliger bygges under strenge tekniske krav. Dette sikrer blant annet god isolasjon og lavere energiforbruk. Med dagens høye strømpriser, vil du merke det på lommeboken allerede når den første regningen skal betales.

Sunt inneklima med balansert ventilasjon
I Norge tilbringer vi om lag 90 prosent av tiden innendørs. I en ny bolig er du sikret et moderne, balansert ventilasjonssystem som bidrar til et godt inneklima. Ventilasjonsanlegget gjenvinner dessuten 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

5 års reklamasjon
Du har lovbestemt 5 års garanti når du kjøper ny bolig. Dine rettigheter står beskrevet i bustadoppføringslova § 12.

Forutsigbar totalpris på ny bolig
Alle som har pusset opp en bolig vet at det ene gjerne fører det andre med seg. Kvadratmeterprisen blir ofte mye høyere enn du hadde sett for deg. Bygger du nytt så vet du totalprisen.

Lavere kjøpsomkostninger
Dokumentavgiften til staten er lavere når du kjøper ny bolig. Du betaler kun 2,5 % av andel tomteverdi og ikke 2,5 % av hele kjøpesummen.

Bakhodet av en liten jente med musefletter som sitter på gulvet og bygger tårn av treklosser.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål om tomtene og passende husmodeller eller ønsker visning.

Portrett av Kristian Røstberg

Boligkonsulent

Kristian Røstberg

Tlf 46 50 14 72 Send epost
AT Byggservice AS avd. Molde Gammelseterlia 17 A, 6422 Molde Tlf 40 43 34 80 | Send epost