Skalahus

Solrike og landlige tomter på Ås 

På Kroer, 4 km fra Ås sentrum, ligger to flotte tomter med forslag til nøkkelferdige boliger. Her kan det gode liv i landlige omgivelser kombineres med nærhet til barnehage og skole.

To flotte tomter med foreslåtte husmodeller

De to tomtene er deler av en utskilt, flat eiendom blant hyggelig tunbebyggelse på Kroer. Ettersom infrastrukturen allerede er opparbeidet, går byggeprosessen smidig frem til du kan flytte inn i et trygt og godt nabolag.

Dette er en perfekt mulighet for deg som ønsker å bygge deg en ny enebolig med alle fordelene det gir og kombinere det med egen hage og nærhet til naturen.

Furumoveien 2, Ås - Anova Boliger.jpg

Tomtene på henholdsvis 1139 m2 og 1098 m2 ligger i retning vest på avbildet tomt.

Stor frihet i valg av husmodell

Du har stor valgfrihet i type husmodell i klassisk, moderne eller herskapelig stil. Vi gir deg her forslag til en husmodell på hver av de to tomtene. Ta gjerne en titt og hent inspirasjon til andre husmodeller på skalahus.no

Boligkonsulenten hos Anova Boliger kjenner husmodellene og tomten godt, og er en trygg veileder og sparringspartner når det kommer til valg av modell.

Alle våre husmodeller kan endres på, slik at de passer til både tomt og dine behov.

Husmodellen Ode

Forslag til husmodell på tomt mot vest 1098 m2
Gnr. 75/bnr. 146

Ode er en moderne enebolig med 6 soverom, 2 stuer, 2 bad og eget vaskerom. Store vinduer slipper lyset inn og gir deg en herlig nærhet til naturen og landskapet utenfor.

Med sin inntrukne gavl og sine fotside vinduer, er denne boligen både lun, lys og moderne med spennende assosiasjoner til et låvehus.

Mer om husmodellen Ode

Husmodellen Edli

Forslag til husmodell på tomt mot øst 1139 m2
Gnr. 75/bnr. 145

Edli er et lekkert, spennende og moderne hus med 3 soverom i tillegg til eget hjemmekontor.

Her er stue, kjøkken og spisestue et åpent og naturlig samlingspunkt i boligen.

I tillegg byr Edli på loftstue og gjeste-WC samt 2 bad som er fordelt over to plan.

Moderne arkitekttegnet ferdighus med vinkler og spennende linjer over flere plan. Huset Edli har store vinduer mot havutsikt og eget basseng.

Mer om husmodellen Edli

To små gutter som smiler og holder rundt hverandre. Guttene er ute i skogen og har sekk på ryggen.

Barnehage, skole og fritid

I Furumoveien er det godt å vokse opp. Nærmeste barnehage, Knerten barnehage, ligger 1,3 km unna og Kroer skole ligger 2 km unna.

I Ås finnes også flere barnehager, barne- og ungdomsskoler, videregående skole og et bredt kultur- og idrettstilbud til barn og unge. 

Om våren og sommeren er det flere fine turstier i området. Da kan du hilse på geitekillinger, lamunger og mater endene i dammen ved Norsk Landbruksmuseum. Her får du også en kopp kaffe og noe å bite i.

Om vinteren er det flotte skiløyper og lysløype i området.

NMBU (Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet, tidligere Norsk Landbrukshøyskole) ligger i Ås med sitt idylliske park- og friluftsområde.

Kort avstand til det sentrale og urbane

Fra eiendommen er det ca 4 km til Ås sentrum. Her finner du butikker, kafeer, bibliotek, treningssenter, postkontor, Vinmonopol, søndagsåpen matbutikk og diverse helse-, kultur- og servicetilbud samt kino.

Fra eiendommen er det er ca. 15 minutters kjøring til Ski sentrum med Ski storsenters store utvalg av butikker og spisesteder, kinosenter med åtte saler, bibliotek, bowling osv.

Fornøyelsesparken TusenFryd og flott badeplass på Breivoll er også kun et kvarters biltur unna. Ønsker du mer sjøliv, tar det deg under 20 minutter å kjøre til kystperlen Drøbak.

Bussholdeplassen, Furumoveien, ligger 1 minutts spasertur unna. Fra Ås sentrum er det god forbindelse både i retning Oslo og Moss.

Verdifulle fordeler med å kjøpe nytt hus

Kjøper du nytt hus starter du med blanke ark. En ny bolig gir deg forutsigbarhet i mange år fremover, og er en smart investering både for lommeboka, helsa og trivselen til deg som skal bo der.

Ingen hakk i plata
Med en helt ny bolig er alt nytt. Ingen har laget hakk eller spikerslag i veggene, og det er ingen lekkasje fra taket eller fukt i kjelleren. Du kan være trygg på hva som befinner seg både innenfor, mellom og på utsiden av husets tak og vegger.

En bolig skreddersydd dine ønsker og behov
Velger du å bygge nytt, får du en bolig som er tilpasset dine ønsker og behov. Kjøper du brukt bolig må du forholde deg til valgene som forrige eier har gjort.

Lavere energiforbruk
Nye boliger bygges under strenge tekniske krav. Dette sikrer blant annet god isolasjon og lavere energiforbruk. Med dagens høye strømpriser, vil du merke det på lommeboken allerede når den første regningen skal betales.

Sunt inneklima med balansert ventilasjon
I Norge tilbringer vi om lag 90 prosent av tiden innendørs. I en ny bolig er du sikret et moderne, balansert ventilasjonssystem som bidrar til et godt inneklima. Ventilasjonsanlegget gjenvinner dessuten 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

5 års reklamasjon
Du har lovbestemt 5 års garanti når du kjøper ny bolig. Dine rettigheter står beskrevet i bustadoppføringslova § 12.

Forutsigbar totalpris på ny bolig
Alle som har pusset opp en bolig vet at det ene gjerne fører det andre med seg. Kvadratmeterprisen blir ofte mye høyere enn du hadde sett for deg. Bygger du nytt så vet du totalprisen.

Lavere kjøpsomkostninger
Dokumentavgiften til staten er lavere når du kjøper ny bolig. Du betaler kun 2,5 % av andel tomteverdi og ikke 2,5 % av hele kjøpesummen.

En liten jente sitter barbeint på gulvet og bygger tårn med treklosser.

Vil du vite mer om Furumoveien 2

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål om tomtene eller våre husmodeller.

Portrett av Christine Sørlle

Boligkonsulent

Christine Sørlle

Tlf 92 48 11 68 Send epost
Anova Boliger Ekholtveien 114, 1526 Moss Tlf 97 11 56 59 | Send epost