Nøkkelferdig, sentrumsnær tomannsbustad i Krakereid Bustadfelt.

Krakereid bustadfelt, 6740 SELJE

Pris fra

kr 2 680 990,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA) 76 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

Vest Bygg & Bustad AS
6763 Hornindal
hornindal@skalahus.no
Tlf: 919 08 598

Eksterne lenker

Fotoweb

Fremdrift

Oppstart etter inngått kjøpsavtale.

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Bustadfeltet Krakereid ligg nær Selje sentrum. Feltet ligg i tilknyting til bustadfelt på Reset og bebyggelse i Krakereid. Eigedomen ligg sentralt i eit meget familievennlig og roleg bustadområde med kort veg til butikkar, skule og barnehage.

TOMANNSBUSTAD
Mikill er ein vertikaldelt tomannsbolig på eitt plan med moderne uttrykk. Kvar bueining har eit bruksareal på 76m2 og består av entre, stove og kjøkken, bad/vaskerom, bod og 2-3 soverom. Dette kan du velge sjølv etter kva du har behov for.

Innvendige veggar og tak kles med ferdigmalte panelplater i lyse fargar. Golv i tørre rom får laminatgolv. Flislagte golv på bad og delvis golv i entre. Baderomsplater av typen Fortissimo 3091 Denver white.
Det blir varmekablar med termostat i entre og bad. Det leverast kjøkkeninnredning fra Sigdal. Ved salg tidleg i byggefasa kan kjøpar påvirke materialvalg og innredning i bustaden mot eit pristillegg.

Ta gjerne kontakt for å avtale ei uforpliktande møte.

Innhold

Bustaden inneholder stove med åpen kjøkkenløysing, 2/3 soverom, bad, bod og gang. 5 kvadratmeter utvendig tilgjengelig sportsbod vil bli etablert.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leverast som kvitmala dører av typen "Ola 4" frå Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforingar leverast kvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argongass frå Norgesvinduet. Vindua er barne- og tyverisikre. Vindu og karm blir levert kvitmala. Utforingar i kvitbehandla MDF

Tak og veggar:
Himling har kvitmala trefiberplater. Veggar i alle tørre rom leverast med 5 bord kostmalt som standard.

Golv:
Laminatgolv

Listverk:
Til bustadrom leverast lister rundt dører, vinduer og langs tak og golv i kvitmala utførelse. Golvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og måling av spikerhol i lister må påregnast. Terskellister til innvendige dører leverast i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Vi leverar kjøkkeninnredning frå Sigdal med glatte frontar og laminat benkeplate. Kvitevarer er inkludert. Ta kontakt for detaljerte teikningar.

Bad/vaskerom:
Baderomsinnredning fra Linn bad. Veggar leverast med Fortissimo 3091 Denver white baderomsplater og golv leverast med flis som standard.

Generelt

Elektrisk:
Det leggast opp skjult elektrisk anlegg med brytera og kontakter i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målar i eige sikringsskap. Antall punkt leverast i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettast saman med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtalast direkte med elektrikar.

Utvendig:
All grunna leveranse blir levert med et mellomstrøk

Telefon / tv / breiband:
Det leverast opplegg for telefon, breiband og TV. Kjøpar står sjølv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leverast balansert ventilasjonsanlegg med høgeffektiv varmegjenvinning. Frisk, forvarma og rensa luft tilførast opphaldsromma.

Oppvarming:
Varmekablar med termostat i entre og bad. Det monterast peisovn med stålpipe i stove.

Generelle forhold

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som ei orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er derfor gitt med forbehold om at utbyggar kan foreta mindre endringar om dette skulle vise seg nødvendig eller ynskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er nytta i prospektet kan avvike ifrå verkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektets beskrivelse går føre dette prospektet der det måtte være avvik.

Forutsetter etablering av 5m2 tilgjengelig utvendig sportsbod pr. bueining.

Oppvarming

Varmekablar med termostat i entre og bad. Det monterast vedovn med stålpipe i stove.

Parkering

På eigen eigedom.

Kjøpsbetingelser

Ved salg til forbrukar selgast leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Diverse
Krakereid bustadfelt, 6740 SELJE

Loading map...
Les mer om nabolaget