Romeriksåsen // Ny enebolig kommer for salg på nytt boligfelt. Kort vei til flotte turområder..

Fåmyrsrøet, 2030 NANNESTAD

Pris

kr 3 970 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 970 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 110 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Området ligger naturskjønt til ved innkjøringen til Sjonken, ca. 10 min med bil fra sentrum i Nannestad kommune. Boligområdet grenser til Romeriksåsen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter, med oppmerkede skiløyper vinterstid som har rikelig med snø og gode skiløyper selv når det er snømangel i Oslomarka, samt fine turstier om sommeren. Her ligger også flere vann som bl.a: Råbjørn, Råsjøen og Bjertnessjøen med muligheter for bading og fisking. Elvene Løysa og Leira, og ikke minst Hurdalssjøen byr også på fiskemuligheter.

Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. I sentrum er det skoler, barnehager, servicebygg og helsestasjon. Her ligger også kjøpesenteret Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, vinmonopol og pizzeria. Ved sentrum finner man idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Et kvarters kjøretur unna ligger Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. Fra boligen er det ca. 19 min til Oslo lufthavn, samt Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.

Beskrivelse av boligen

Velkommen inn i en klassisk ettplansbolig som er både praktisk, åpen, lys og trivelig. Boligens bruksareal er på 110 m2, og Novemberfrost byr på alt et godt hjem trenger.
Stue- og kjøkkenløsningen er åpen og flott, og med tre soverom er boligen både familievennlig og rik på muligheter.

Adkomst

Følg E6 nordover fra Oslo mot Gardermoen. Ta av her og følg RV. 174 mot Nannestad. Ta til venstre i rundkjøringen ved Eltonåsen inn på Åsvegen. Kjør Åsvegen ca 9 km forbi Åsen Skistadion og du vil da få Fåmyrsrøet boligområde ca 100 meter etter skilt Romeriksåsen på din venstre hånd, rett etter innkjøringen til Sjonken.

Fåmyrsrøet, 2030 NANNESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger