Velkommen til Stangertunet sentralt i Maura

Lavskrikevegen, 2032 MAURA

Pris fra

kr 2 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 53 - 68 m2
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Eksterne lenker

BESTILL PROSPEKT

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Stangertunet
Her, på Maura i Nannestad, møtes arkitektur med særpreg og godt funksjonelle planløsninger og skaper et spennende utgangspunkt for de nye boligene på Stangertunet. Her blir du del av et flott og opparbeidet felt der både voksne og små beboere vil trives godt.

Her skal det totalt bygges 10 leiligheter i to størrelser, fordelt på en seksmannsbolig og en firemannsbolig. Fra inngangsdøren vil du ha tilgang til fine turmuligheter, trygge skoleveier og kort vei til dagligvarehandel, barnehage og fritidsaktiviteter. Jessheims butikker, spisesteder og kulturtilbud ligger kun en liten kjøretur unna.
Velkommen hjem til toppmoderne leiligheter med arkitektur som vil bli lagt merke til!

Leiligheter i seksmannsbolig
Velkommen inn i en smart seksmannsbolig med leiligheter fordelt på to etasjer. Fasaden har et spennende særpreg med arkitektur som vil bli lagt merke til. Leilighetene i 1. etasje inneholder en åpen og romslig stue- og kjøkkenløsning med komplett kjøkken og alle hvitevarer. Leilighetene har videre to gode soverom og kombinert bad og vaskerom. Herfra har du også tilgang til en praktisk utendørs sportsbod og en hyggelig terrasse som tar vare på de ekstra fine dagene.

Leilighetene i 2. etasje har cirka samme planløsning som leilighetene i 1. etasje. En åpen stue- og kjøkkenløsning er selve hjertet i boligen, og et kombinert bad og vaskerom finnes også i disse enhetene. Leilighetene har også her to gode soverom, hvorav det ene har tilgang til en balkong med god solgang. Du vil også ha tilgang til denne uteplassen fra stuen.

Leiligheter i firemannsbolig
Firemannsboligen på Stangertunet, et arkitektonisk spennende bygg som har omfavnet moderne linjer, stilrene detaljer og nytenkende planløsninger. Leilighet 1 og 3 i denne firemannsboligen har et unikt uttrykk med sine skrå linjer og innovative romløsninger. En åpen stue- og kjøkkenløsning preger leiligheten og gir en imponerende velkomst fra entréen. Leilighetene inneholder to soverom, der det ene har tilgang til walk-in closet, samt et kombinert bad- og vaskerom. Fra det ene soverommet og fra stuen, har du tilgang på balkong i leilighet nummer 1 og terrasse i leilighet 3.

Leilighet 2 og 4 har også en stor og romslig åpen stue- og kjøkkenløsning som fungerer godt som en egen sosial sone i tillegg til å gi rom for et funksjonelt kjøkken. Leilighetene har to gode soverom og kombinert bad- og vaskerom. Leilighet 2 har fra stuen tilgang på terrasse på bakkeplan og leilighet 4 har fra stuen tilgang til balkong.

Felles for alle leiligheter er komplett kjøkken med alle hvitevarer.

Sentralt - men landlig
Stangertunet ligger plassert i Maura i Nannestad kommune, og selv om boligene ligger åpent og landlig til, er det kort vei til sentrumsliv og urbane impulser. Jessheim ligger kun en liten kjøretur unna, der et hyggelig sentrum byr på et bredt mangfold butikker, spisesteder, kaféer og kulturtilbud. Fra hjemmet ditt på Stangertunet har du også kort vei til Oslo Lufthavn.

Tilrettelagt for små og store
Leilighetene på Stangertunet vil kunne passe en bred målgruppe, og både barnefamilier, førstegangsetablerte og eldre som ønsker seg ut fra eneboligen vil trives godt her midt i mellom land og by. For de minste beboerne er det kort vei til både skole og barnehage og området har mange nærliggende aktivitetstilbud gjennom hele året. For de friluftsglade kan Maura by på fine turområder i skog og mark – rett utenfor husdøren.

Her på Stangertunet har du alle hverdagens nødvendigheter innen rekkevidde. En god kaffekopp, kulturopplevelser, lett tilgjengelige butikk, arbeidsplasser, og trygge skoleveier er aldri langt unna. På Maura ligger Nannestad skisenter og Åslia med familievennlige bakker, samt snowboard- og skiskole. Bjerke IL, områdets idrettslag, har stor satsning innen skisport og fotball. Nordåsen skistadion er et flott skiskytteranlegg, og lysløypenettet svinger seg idyllisk innover i naturen. Det er ellers kort vei til Råholt med Amfi Eidsvoll og populært badeland, samt Jessheim med ulike bymessige fasiliteter og storsenter. Sommerstid finnes det flere idylliske badeplasser i Hurdalsjøen og ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalsjøen byr dessuten på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter.Kontakt oss for mer informasjon om leilighetene og prosjektet for øvrig. Klikk på linken for å bestill prospekt med all informasjon og oversikt over priser etc. Vi gleder oss til å kunne presentere Stangertunet for deg.

Kjøpsbetingelser

Det betales inn 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse.
Resterende betales senest ved overtagelse av leiligheten.

Her er det lave omkostninger - dokumentavgiften utgjør kun kr.7.500,-
Tinglysningsgebyr for skjøte og panteobligasjon kr. 525 pr stk, Panteattest kr. 202,-.

Kjøpsavtale inngås mellom deg som kjøper og Stanger Eiendom AS.
Oppgjør skjer via Oppgjørs Partner AS.

Diverse

For bestilling av prospekt - bruk link til "PROSJEKTETS HJEMMESIDE"

Lavskrikevegen, 2032 MAURA

Loading map...
Les mer om nabolaget