Huskatalog

I vår huskatalog finner du fullstendig oversikt over vårt brede utvalg av ferdighus i seriene Moda, Saga og Æra. Du får også god og nyttig informasjon om byggeprosessen og masse inspirasjon til dine boligdrømmer.

Klikk hjem huskatalogen vår

Benytt skjemaet under, så mottar du straks masse boliginspirasjon og nyttig informasjon i posten!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om huskatalogen

En boligkatalog skal være en inspirasjonskilde for deg som går med en drøm om å bygge nytt hus. Vi håper - og tror, at du finner en favoritt mellom disse to permene.

Huskataloger spekket med boliginspirasjon

28 hus i én katalog! Hvordan ser din boligdrøm ut? Er den moderne, klassisk eller herskapelig? Uansett er vi sikre på at du finner noe du liker hos oss. I huskatalogene våre finner du også gode råd fra boligkonsulenter og arkitekter og nyttig informasjon om hele byggeprosessen - fra regulering av råtomt til nøkkel i døra. 

Hustyper for alle

Det er mange valg som skal tas i en byggeprosess, og valget av selve husmodellen er naturlig nok det aller største. For å kunne tilpasse oss alle mulige mennesker, livssituasjoner og faser har vi fylt katalogen vår med noe for alle - fra det minste ettplanshuset til den største praktvillaen. 

I katalogen finner du moderne, herskapelige og klassiske hus

Navnet Skalahus passer oss med tanke på skalaen vi bygger i. Vi vet at stor valgfrihet er viktig for alle som skal i gang med en av livets største investeringer - å bygge et nytt hus. Derfor er huskatalogen vår helt full av boliginspirasjon innen både moderne, herskapelig og klassisk stil - i alle størrelser. 

Alle våre boliger kan tilpasses

Vi strekker oss langt for å skreddersy ditt nye hjem slik at det blir akkurat slik du trenger og ønsker deg. Alle våre husmodeller kan tilpasses både når det gjelder størrelse, planløsning, rominndeling og tomtegrunnlag. Hos oss får du muligheten til å samarbeide tett sammen med både arkitekt og boligkonsulent.  

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker