I vår huskatalog finner du fullstendig oversikt over vårt brede utvalg av ferdighus i seriene Moda, Saga og Æra. Du får også god og nyttig informasjon om byggeprosessen og masse inspirasjon til dine boligdrømmer. Som et tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset ønsker Skalahus nå å gi deg en elektronisk lenke til vår huskatalog, og vi vil derfor tilby deg en digital versjon. Bruk katalogskjemaet - så sender vi deg lenken på e-post!

Bestill vår huskatalog

1Ønsket byggekommune

Velg kommune fra listen
Har du tomt?

2Din adresse

Dette feltet er påkrevd

3Bekreftelse

Samtykker mangler på skjema Bestill gratis huskatalog fullversjon

Byggeprosess og hustyper - les om alt i vår huskatalog!

Hustyper for alle

Det er mange valg som skal tas i en byggeprosess, og valget av selve husmodellen er naturlig nok det aller største. For å kunne tilpasse oss alle mulige mennesker, livssituasjoner og faser har vi fylt katalogen vår med noe for alle - fra det minste ettplanshuset til den største praktvillaen. 

Moderne hus. Herskapshus. Klassiske hus

Navnet Skalahus passer oss med tanke på skalaen vi bygger i. Vi vet at stor valgfrihet er viktig for alle som skal i gang med en av livets største investeringer - å bygge et nytt hus. Derfor er huskatalogen vår helt full av boliginspirasjon innen både moderne, herskapelig og klassisk stil - i alle størrelser. 

Alle våre boliger kan tilpasses

Vi strekker oss langt for å skreddersy ditt nye hjem slik at det blir akkurat slik du trenger og ønsker deg. Alle våre husmodeller kan tilpasses både når det gjelder størrelse, planløsning, rominndeling og tomtegrunnlag. Hos oss får du muligheten til å samarbeide tett sammen med både arkitekt og boligkonsulent.