Skalahus
Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Sjusjøen Byggservice AS

Adresse
Sjusjøvegen 1256,
2610 Mesnali

Salgsområde for hytter:

Ringsaker, Lillehammer og Hamar

Sjusjøen Byggservice AS har med sin lange erfaring et langsiktig mål om å være den best mulige samarbeidspartneren for alle som ønsker å bygge hytte i Ringsaker, Lillehammer og Hamar. Et sikkert valg med kvalifiserte underleverandører, god dialog med kundene og dyktige fagfolk med høye ambisjoner.

Våre ansatte

Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass i høstfarger. Store vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Om oss

Velkommen til en ambisiøs og kunnskapsrik hytteleverandør som tar ansvar og gir forutsigbarhet gjennom alle fasene i en byggeprosess - fra første møte til overlevering av hyttedrømmen. Sammen med kundene våre skal vi alltid oppnå et best mulig resultat gjennom en trygg og oversiktlig prosess og tett dialog. 

Sjusjøen Byggservice AS har sentral godkjenning og høyt kvalifiserte ansatte som alle har fokus på å komme frem til de beste løsningene for enhver hyttekunde. 

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?