Skalahus
Mørk brunbeiset hytte i vinterdrakt. Stor overbygd uteplass. Store vinduer gir lys inn til koselig oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Sjusjøen Byggservice bygger hytter fra Skalahus

Velkommen til Sjusjøen Byggservice. Vi er stolt forhandler av Skalahus sine ferdighytter, og blir gjerne med på din reise fra hyttedrøm til drømmehytte.

Våre hytter er designet etter arkitektens visjon om funksjonelle, gode fritidsboliger – bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Våre salgsområder:

Ringsaker, Lillehammer og Hamar.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Vi hjelper deg fra hyttedrøm til drømmehytte

Ingen hyttedrøm er lik. Hvordan ser din drøm ut?

Våre fem arkitekttegnede hyttemodeller er skapt for det norske eventyrriket. De varierer i størrelse og planløsning, og har fokus på lun bo-komfort, god plass og smarte løsninger.

Med sine ulike egenskaper, har de alle unike fortrinn: Likevel kan hver og en tilpasses slik at din hyttedrøm blir akkurat slik du ønsker deg. 

Kontakt oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner. Vi hjelper deg hele veien – fra hyttedrøm og frem til du er stolt eier av en drømmehytte fra Skalahus!

Vale er en moderne hytte med store vinduer fra gulv til tak. Hytta er gråbeiset, har torvtak og ligger foran en privat brygge ved et fjellvann.

Velkommen til våre hytter

Enten du drømmer om en hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så kan du finne hytta du ønsker deg hos oss. Utvalget vi presenterer er i størrelse fra nett og effektiv, til stor og romslig. Bruk disse som et utgangspunkt og som inspirasjon til ditt hytteeventyr!

Se våre hyttemodeller

Mørk brunbeiset hytte med torvtak og overbygd uteplass i høstfarger. Store vinduer gir lys inn til oppstugu. Hyttemodellen Brakar har godt med plass til storfamilien.

Alle våre hytter kan tilpasses

Visste du at vi nesten aldri bygger en hytte helt likt som hyttemodellen? De fleste starter reisen mot drømmehytta ved å finne sin favoritt som deretter tilpasses tomten og ønskene til de som skal bo der. Finn din favoritt, så hjelper hyttekonsulenten og våre arkitekter deg slik at du får din personlige drømmehytte.

Våre arkitekter kan enkelt tilpasse eller tegne hytta slik at den blir perfekt for deg og din families behov. Med tilvalg kan hytta oppgraderes slik at den får akkurat det uttrykket du ønsker og inneholder det som er viktig for dere. Slik kan din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket være innen rekkevidde med Skalahus som leverandør.

Kontakt meg gjerne angående ditt hytteprosjekt

Hyttemodellen Tyri har store og fine vinduer som slipper inn bra med lys. Hytta er her vist i solnedgang, med platting og utemøbler, idyllisk plassert ved sjøen.

Om oss

Velkommen til en ambisiøs og kunnskapsrik hytteleverandør som tar ansvar og gir forutsigbarhet gjennom alle fasene i en byggeprosess - fra første møte til overlevering av hyttedrømmen.

Sjusjøen Byggservice AS har sentral godkjenning og høyt kvalifiserte ansatte som alle har fokus på å komme frem til de beste løsningene for deg som hyttekunde. 

Med vår lange erfaring er vår ambisjon å være den beste samarbeidspartneren for deg som ønsker å bygge hytte i vårt salgsområde.

Kontakt oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner. Vi hjelper deg hele veien – fra hyttedrøm og frem til du er stolt eier av en drømmehytte fra Skalahus!

Sjusjøen Byggservice AS

Adresse
Sjusjøvegen 1256,
2610 Mesnali
Hyttemagasin.jpg

Bla i vår hyttekalog

Få tilsendt lenke til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!

To rustikke kurvstoler og en stubbe med to kopper står på en platting. Skumring med fyr på bålpanna og skog i bakgrunnen.