Skalahus
Moderne arkitekttegnet ferdighus med vinkler og spennende linjer over flere plan. Huset Edli har store vinduer mot havutsikt og eget basseng.

MODA

Moderne ferdighus med stilrent særpreg

Med stilrene linjer har denne serien en nordisk signatur som åpner opp for natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt.

Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Moda-serien er boligene våre med det mest moderne formspråket. Husene har en standardleveranse når det kommer til eksteriør og interiørprodukter, materialer og farger.

Likevel er alt hos oss lagt til rette for at du skal kunne personifisere ditt perfekte og optimale drømmehjem. Bruk derfor våre husmodeller og innhold i standardleveransen som inspirasjon og underlag for å skape ditt eget hus.

Magasin med moderne hus i Moda-serien

Last ned gratis, digitalt magasin og les mer om de moderne og stilrene husmodellene i Moda-serien.

Bestill magasin Moda.jpg

Moderne ferdighus i Moda-serien

Interiørinspirasjon fra hus i Moda-serien

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger. Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.