Flermannsbolig

Flermannsbolig

Ikke bare et hjem, men et nabolag.

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et hyggelig, godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre - rett og slett et godt utgangspunkt for rikere dager. Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Rikere dager

Vi vet at omgivelsene rundt hjemmet ditt er like viktig som de gode løsningene på innsiden.

Våre landskapsarkitekter jobber for at både små og store skal oppleve hverdagsgleder i form av god adkomst og enkel tilgang til utearealer, som for eksempel tilrettelagte lekeplasser og hyggelige parkområder. 

Arkitekttegnede flermannsboliger

Alle våre hus og flermannsboliger arkitekttegnes til hvert enkelt prosjekt prosjekt og bygges i henhold til omkringliggende farger og atmosfære, terreng og landskap samt bebyggelse og struktur. 

Fra det litt mindre til det veldig store

Som husleverandør kan vi si at Skalahus lever opp til navnet sitt. Vi bygger og overleverer hjem i alle størrelser og stilserier - fra det litt mindre til det storslåtte og fra det tradisjonelle til det moderne. 

Vi skaper hjem i alle ender av skalaen. 

Noen av våre flermannsboliger

Lurer du på noe angående våre flermannsboliger eller konkrete prosjekter?

Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker