Flermannsbolig

Ikke bare et hjem, men et nabolag.

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et hyggelig, godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre - rett og slett et godt utgangspunkt for rikere dager. Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten. Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Rikere dager

Vi vet at omgivelsene rundt hjemmet ditt er like viktig som de gode løsningene på innsiden.

Våre landskapsarkitekter jobber for at både små og store skal oppleve hverdagsgleder i form av god adkomst og enkel tilgang til utearealer, som for eksempel tilrettelagte lekeplasser og hyggelige parkområder. 

Arkitekttegnede flermannsboliger

Alle våre hus og flermannsboliger arkitekttegnes til hvert enkelt prosjekt prosjekt og bygges i henhold til omkringliggende farger og atmosfære, terreng og landskap samt bebyggelse og struktur. 

Fra det litt mindre til det veldig store

Som husleverandør kan vi si at Skalahus lever opp til navnet sitt. Vi bygger og overleverer hjem i alle størrelser og stilserier - fra det litt mindre til det storslåtte og fra det tradisjonelle til det moderne. 

Vi skaper hjem i alle ender av skalaen. 

Flermannsboliger fra Skalahus

Spesialtegnede flermannsboliger

I tillegg til våre standard flermannsboliger, så spesialtegner vi også modeller til alle typer prosjekter, over hele Norge. Klikk deg gjennom bildegalleriet for å se eksempler på ulike spennende varianter som er tegnet og utviklet hos oss.

Kjøpsprosessen

Slik kjøper du bolig gjennom oss.

Visning

Vår annonse for et nytt boligprosjekt har kanskje fått oppmerksomheten din?

Uansett om det vi har å vise deg er en ferdig bygningskropp, et bygg i prosess, eller en tomt der vi planlegger bygging, er du hjertelig velkommen på visning. Merk deg datoen, skriv den inn i kalenderen og gi nytt liv til boligdrømmen. Kanskje det er like fint som du håper på?

Første møte

Så bra at det var like fint som du håpte på! Nå vil du snakke med oss om kjøpsprosessen videre og vi inviterer til et første møte. Dere vil vite mer og få svar på noen spørsmål før dere bestemmer dere. Forhåpentligvis ender møtet med at dere kjenner det både i hjertet og i magen at dere har funnet ut hvor hjemme skal være i fremtiden.

Bud og kontrakt

Dere har bestemt dere for å kjøpe bolig. Dere har eventuelt gitt et bud og det er etterhvert tid for å signere kontrakt. Ved signering av kontrakten forfaller 10% av kjøpesummen til betaling. Innhus stiller garanti for pengene, i henhold til Bustadoppføringslova.

Tilvalgsmøte

Sammen ser vi på mulighetene i det som skal bli deres nye hjem. Vi viser dere hva som ligger i standardleveransen, hvilke tilvalgsmuligheter som finnes utover dette og hvilke bestillingsfrister dere må forholde dere til. Her får dere også oversikt over kontaktpunkter hos våre kvalitets underleverandører.

Befaring og kontroll

Det nærmer seg ferdigstillelse og dere skal endelig få oppleve en så og si ferdig bolig fra innsiden. Sammen med en representant fra oss får dere besiktige boligen og det gjennomføres en grundig sjekk av alt materiell og alle overflater. Vi sjekker også at tilvalgsresultatet er i henhold til bestillingen.

Siste innbetaling

Før overtagelse skal resten av kjøpesummen betales.

Overlevering

Vær så god, her er nøkkelen! Vårt ønske er at du trives og føler deg hjemme fra det første steget over dørstokken, og som utbygger stiller vi med entreprenørgaranti iht. Bustadoppføringsloven. Fem års garanti sikrer deg en bekreftelse på at eventuelle avvik eller feil vil bli tatt tak i av oss under denne tiden.

Lurer du på noe angående våre flermannsboliger eller konkrete prosjekter?

Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker