Få umiddelbar tilgang til vår herskapelige verden

Benytt skjemaet for å bla deg gjennom alle våre storslåtte praktvillaer. Les mer om hver husmodell og lær mer om signaturen som gjør akkurat disse husene unike.
Last ned vårt digitale Æra-magasin
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Herskapelige hus er svært populært i Norge

Den herskapelige stilen er den optimale boligdrømmen for veldig mange boligbyggere i Norge. Æra-serien vår er inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner, og nostalgi og prakt lever videre i våre arkitekttegnede praktvillaer. Gjennom våre herskapshus møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Velkommen inn i våre storslåtte praktvillaer som virkelig ønsker velkommen hjem på en adelig måte. Her lever nostalgiens signatur i hver minste detalj og store rom, godt med takhøyde og flere fløyer legger utgangspunktet for vakre og velfungerende hjem. 

Herskapshus med utleie 

Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Her kan du lese mer om våre husmodeller med utleie.

Velg ditt herskapelige hus etter tomten du skal bygge på

Mange forelsker seg i husmodell før de har funnet tomt, men som en god rådgiver ønsker vi å ha fokus på at man først og fremst burde se på en tomt sine muligheter og begrensinger, og velge husmodell deretter.