Skalahus
Moderne, funkisinspirert hus med sokkel, integrert garasje og takterrasse med pergola. Huset Eiga er brunbeiset med store, hvite vinduer og hvit dør.

Fantastisk utsiktstomt ved sjøen

Utsiktstomt med forslag til nøkkelferdig bolig – idyllisk beliggende med kort vei til fjorden og badeplass. Her kan du se helt til Oslo og Holmenkollen fra eget stuevindu. Lev det gode liv i vakre omgivelser kombinert med nærhet til barnehager, skoler og et godt kollektivtilbud.

Tomt med foreslått husmodell

Tomten er allerede klargjort og ligger idyllisk til med gode solforhold fra morgen til kveld. Her kan du etablere deg i et familievennlig område med naturskjønne omgivelser i nærheten av Ingierstrand.

Svartskogveien 13B.jpg

Dette er en perfekt mulighet for deg som ønsker å bygge deg en ny enebolig med alle fordelene det gir og kombinere det med egen hage og nærhet til natur, sjø og strand. Tomten er på 998 kvm og har gnr. 235/bnr. 160 i Nordre Follo kommune.

Moderne, funkisinspirert hus med sokkel, integrert garasje og takterrasse med pergola. Huset Eiga er brunbeiset med store, hvite vinduer og hvit dør.

Stor frihet i valg av husmodell

Du har stor valgfrihet i type husmodell i klassisk, moderne eller herskapelig stil. Vi gir deg her forslag til husmodellen Eiga – en enebolig som består av hovedplan og underetasje med et bruksareal på 188 kvadratmeter. Fire soverom og gode sosiale soner på begge plan gjør Eiga til et ypperlig valg for storfamilien. 

Fra takterrassen som ligger over garasjen har du praktfull utsikt over Oslofjorden.

Ta gjerne en titt og hent inspirasjon til andre husmodeller på skalahus.no

Boligkonsulenten hos Anova Boliger kjenner husmodellene og tomten godt, og er en trygg veileder og sparringspartner når det kommer til valg av modell.

Alle våre husmodeller kan endres på, slik at de passer til både tomt og dine behov.

Finn ut mer om Eiga

To små gutter som smiler og holder rundt hverandre. Guttene er ute i skogen og har sekk på ryggen.

Barnehager og skoler

Det er trygt og nært på Svartskog med et godt utbygd barnehage- og skoletilbud.

Svartskog naturbarnehage og idrettsplass ligger i nærområdet, og Vassbonn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole er en kort biltur unna. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager og flere videregående skoler i nærliggende områder.

Fritidstilbud for de unge

Det er et rikt utvalg av fritidstilbud – både om man driver med idrett eller andre kulturaktiviteter. Kolbotn et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener.

På Svartskog Idrettsforenings fotballbane på Vestenga er det skøytebane vinterstid.

Svartskog IF har kanoer ved vannkanten som er for medlemmer.

iStock-533861572.jpg

Idylliske badeplasser gir deg feriefølelsen hjemme


På med badetøyet og pakk strandbagen! Her har du badeplassene og feriefølelsen noen steg fra egen dørstokk. Eiendommen har umiddelbar nærhet til fantastiske turområder og idylliske badeplasser langs Bunnefjorden, der Bekkensten med kiosk er den nærmeste. 

Også badeplassene Ingierstrand, Hvervenbukta og Bestemorstranda er like i nærheten.

Tre smilende barn ligger i en fargerik hengekøye og smiler mot kameraet. Barna drikker saft og spiser sandwich.

Gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter

Mellom Bekkensten badeplass og Roald Amundsens hjem, Uranienborg, er det anlagt en kyststi med særpreg. Stien går både til flotte utkikkspunkter og ned til fjorden, noe som byr på varierte naturopplevelser, og god rekreasjon gjennom året.

Innover i marka finnes et populært og eventyrlig turområde med flere bade- og fiskevann, samt markastuer som byr på servering. På vinteren er det gode skiløyper på Svartskog.

Sjarmerende landhandleri – Svartskog Kolonial

Fra eiendommen er det ca. 250 meter til Svartskog kolonial - et landhandleri og samlingspunkt med kafé i nostalgisk stil. I tillegg til et lite utvalg av matvarer har det sjarmerende landhandleriet interiør, klær, strikkevarer, smykker og designvarer.

Kolonialen er også et møtested som byr på musikk, kunst, mat, håndverk, kultur, trening, kurs og mye mer.

Gunstig pendlervei til Oslo

Med kort vei til E18 og til bussforbindelse så egner området seg for pendlere som vil kombinere jobb i hovedstaden med å bo utenfor byen.

Nærmeste bussholdeplass er Gartnerboligen som ligger kun 200 meter fra eiendommen. Fra Svartskogtoppen går det buss inn til Oslo hvert 6. minutt i rushtiden og reisen tar ca. 17 minutter. Med bil fra eiendommen tar det ca. 11 min. til Kolbotn Torg, 11 min. til Ingierstrand, ca. 25 min. til Oslo S, 20. min til Ski og 55 min. til Oslo Lufthavn.

En smilende  liten jente som sitter på ryggen til en smilende mann. Jenta holder armene godt rundt halsen på mannen.

Kort avstand til dagligvare og handelssentrum

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi på Trollåsen og Mega på Kolbotn.

Kolbotn Torg har flere spennende butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Her finner du en urban og moderne oase som omfatter gågater, kulturhus og et underjordisk parkeringshus. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

iStock-821951196.jpg

Verdifulle fordeler med å kjøpe nytt hus

Kjøper du nytt hus starter du med blanke ark. En ny bolig gir deg forutsigbarhet i mange år fremover, og er en smart investering både for lommeboka, helsa og trivselen til deg som skal bo der.

Ingen hakk i plata
Med en helt ny bolig er alt nytt. Ingen har laget hakk eller spikerslag i veggene, og det er ingen lekkasje fra taket eller fukt i kjelleren. Du kan være trygg på hva som befinner seg både innenfor, mellom og på utsiden av husets tak og vegger.

En bolig skreddersydd dine ønsker og behov
Velger du å bygge nytt, får du en bolig som er tilpasset dine ønsker og behov. Kjøper du brukt bolig må du forholde deg til valgene som forrige eier har gjort.

Lavere energiforbruk
Nye boliger bygges under strenge tekniske krav. Dette sikrer blant annet god isolasjon og lavere energiforbruk. Med dagens høye strømpriser, vil du merke det på lommeboken allerede når den første regningen skal betales.

Sunt inneklima med balansert ventilasjon
I Norge tilbringer vi om lag 90 prosent av tiden innendørs. I en ny bolig er du sikret et moderne, balansert ventilasjonssystem som bidrar til et godt inneklima. Ventilasjonsanlegget gjenvinner dessuten 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

5 års reklamasjon
Du har lovbestemt 5 års garanti når du kjøper ny bolig. Dine rettigheter står beskrevet i bustadoppføringslova § 12.

Forutsigbar totalpris på ny bolig
Alle som har pusset opp en bolig vet at det ene gjerne fører det andre med seg. Kvadratmeterprisen blir ofte mye høyere enn du hadde sett for deg. Bygger du nytt så vet du totalprisen.

Lavere kjøpsomkostninger
Dokumentavgiften til staten er lavere når du kjøper ny bolig. Du betaler kun 2,5 % av andel tomteverdi og ikke 2,5 % av hele kjøpesummen.

Liten jente som ligger og holder rundt teddybjørnen sin mens hun sover. En svak stråle av sollys ligger over ansiktet hennes.

Meld interesse

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål om tomten eller våre husmodeller.

Portrett av Christine Sørlle

Boligkonsulent

Christine Sørlle

Tlf 92 48 11 68 Send epost
Anova Boliger Ekholtveien 114, 1526 Moss Tlf 97 11 56 59 | Send epost