Nannestad-Åsgreina // Romslig og flott tomannsbolig! 111m2 BRA

Fururingen 39, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 550 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 111 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Ferdigstillelse

Boligen er klar for overtakelse

Prosjektbeskrivelse

Halvdel av tomannsboligen har et bruksareal på 111 kvm som bl.a. fordeler seg på 3 soverom, 1 bad, 1 wc og 1 stue. Sokkeletasje med god bodplass. Dette er et perfekt hus for alle og enhver. Gode praktiske løsninger og meget god arealutnyttelse.


- Bygget etter nye forskrifter gjeldende fra 01.01.17
- Lavenergibolig med 25cm isolasjon i yttervegger (oransje B)
- Attraktivt del av tomannsbolig
- Godt med bodplass
- Utgang fra stue til hage og balkong.
- Tiltalende stue med god plass for møblering
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Gulvvarme på bad og hall. Ellers er det panelovner
- Tre soverom
- Peisovn i stue
- Praktisk og åpen planløsning
- Sigdal kjøkken m/hvitevarer
- Flotte turområder i nærmiljøet.
- Ferdigplen
- Carport i huskroppen og mulighet for å bygge egen garasje på tomten.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Lave kjøpsomkostninger. (Kun dokumentavgift av tomteverdi)
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Fururingen i Åsgreina i Nannestad kommune. Åsgreina ligger idyllisk til med Romeriksåsen som nærmeste nabo, noe som gir mulighet for flotte naturopplevelser året rundt. Tettstedet kan skilte med meget stabile snøforhold vinterstid, samt et godt utviklet løypenett i umiddelbar nærhet. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. Åsen IL har også idrettsskole og satsning innen fotball.

Sommerstid kan du gå innover til flere vann med fiske- og bademuligheter. Stordammen er idylliske vann som ligger i gangavstand og byr på ekte sommeridyll med flere badeplasser. Her er det også mulig å prøve fiskelykken eller rusle videre innover i marka.

Fururingen har trygge gangveier til Kringler-Slattum barneskole. Det er bygget ny gangvei langs FV527 slik at det blir trygg gangvei til Kringler-Slattum barneskole og barnehage ved Ramstadåsen. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 80 meter fra eiendommen.

Nannestad er en kommune i stadig vekst, og er en av de raskest voksende kommunene på Østlandet i dag. Stort fokus på flere nye boliger, skoler, barnehager, rekreasjon-, fritid- og idrettsaktiviteter samt utbygging av parker, turområder m.m.

Med bil er det ca. 14 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen, og ca. 16 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter. Ca. 40 minutter til Oslo sentrum.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra Eltonåsen samt ny Kiwi forretning i Åsvegen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Gjerdrum, Jessheim og Kløfta et godt og variert utvalg. Romerikssenteret, Jessheim Storsenter, Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud.


Eiendommen har gangavstand til ny barneskole og barnehage. Ungdomsskole og videregående skole i Nannestad sentrum ca. 9 km unna. (Ca. 16 min. med buss.) Butikk og idrettshall på Eltonåsen som ligger ca. 4 km fra feltet.

Eiendommen ligger på et nyere byggefelt som består av frittstående villabebyggelse, småhusbebyggelse og rekkehus. Feltet er ferdig utbygd og Fururingen 39 er den siste boligen på byggefeltet som er ledig

Innhold

Fururingen 39A er en halvpart tomannsbolig som ligger flott til i Fururingen/Slattumshagen, med god utsikt mot flyplassen - uten at flystøy er å nevne - og med gode solforhold hele dagen.

Huset er ferdigstilt i 2018 og er i dag klar for å motta sin nye familie. Boligen rommer 3 gode soverom, hvorav 2 av soverommene er på hovedplan. Hovedsoverommet ligger i underetasjen med et tilhørende bodrom som er plassert under trappen.

I tillegg til bod under trapp, har boligen også en stor bod på 6,5kvm samt en på 2,5kvm i tillegg til et teknisk rom på 5 kvm. Med andre ord er det god med bodplass denne boligen.

Hovedbadet ligger i underetajen og inneholder wc, dusj med dusjvegger, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. På teknisk rom finner du 200l varmtvannsbereder, fordelerskap til vann samt balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Stuen er romslig - med peisovn klar til bruk. Her er det også utgang til overbygd balkong hvor frokosten kan nytes. Kjøkkenet er fra Sigdal Kjøkken innredning med hvitevarer slik som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er god plass til spisebord og direkte utgang til terrasse og hage.

Boligen er bygd etter TEK 17 (1/1-17). forskrifter - og for deg som kjøper, betyr dette at du har en bolig som har energikaraktert B og farge oransje. .


Vi i Skalahus håper du liker denne boligen like godt som vi gjør og at du kan overta fortellingen om Fururingen 39A og åpne dørene for nye historier.

Fururingen 39, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget