Fåmyrsrøet, Nannestad // Ny tomannsbolig under oppføring med 3 soverom, høy standard. TEK17. Kun 1 enhet igjen

Fåmyrsrøet 55, 2033 ÅSGREINA

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA) 96 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Eksterne lenker

Fotoweb

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale

Fremdrift

Boligen er under bygging

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt

Boligene

Prosjektbeskrivelse

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager, og bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design. Vi har 25 års erfaring, solid fagkompetanse, sterk lokalkunnskap og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen.

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet, med fokus på design og funksjonalitet og at avtrykket vi setter i omgivelsene tar godt vare på natur og omkringliggende bebyggelse. Vi har unik kompetanse samlet på ett og samme sted. Dette gir oss effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt.

Enten du er kunde eller samarbeidspartner kan du være sikker på at vi leverer boliger med kvalitet som vår største kjerneverdi, med et av Norges største fagmiljøer innen trehusbebyggelse i ryggen.

Sammen realiserer vi boligprosjekter i alle skalaer og skaper gode hjem i gode nabolag.

Beliggenhet

Tomtene ligger naturskjønt til ved innkjøringen til Sjonken, ca. 10 min med bil fra sentrum i Nannestad kommune. Tomteområdet grenser til Romeriksåsen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter, med oppmerkede skiløyper vinterstid som har rikelig med snø og gode skiløyper selv når det er snømangel i Oslomarka, samt fine turstier om sommeren. Her ligger også flere vann som bl.a: Råbjørn, Råsjøen og Bjertnessjøen med muligheter for bading og fisking. Elvene Løysa og Leira, og ikke minst Hurdalssjøen byr også på fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. I sentrum er det skoler, barnehager, servicebygg og helsestasjon. Her ligger også kjøpesenteret Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, vinmonopol og pizzeria. Ved sentrum finner man idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Et kvarters kjøretur unna ligger Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. Fra boligen er det ca. 19 min til Oslo lufthavn, samt Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.

Innhold

I oppholdsrom leveres det kvalitets laminat med valgmulighet av farge. Vegger leveres med ferdigmalte Huntonitt trefiberplater, 3-bord faspanel. Himlinger leveres med Huntonitt Antikk himlingsplater.
Badene og entre er det flislagte gulv med varmekabler.
Bod 2 etg. leveres med gulvbelegg.
Ta kontakt for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

FASADER
Fasader leveres med grunnet kledning. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse.

Listverk:
Det leveres listverk rundt dører og vinduer samt overgang gulv vegg og tak i type glatt hvitmalt. Det må påberegnes synlige spikerhull på listverk.

Trapper:
Trappen leveres med hvitpigmenterte eikelameller trinn med hvite håndløper, opptrinn og vanger. Det er en romslig bod under trappen.

Kjøkken:
Vi har tegnet opp kjøkken som er inkludert - og er du raskt ute, er det mulig for endringer/tilvalg mot ett eventuelt pristillegg.

Bad:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvmontert WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.


ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker
Varmekabler i følgende rom entre og begge bad.

Oppvarming:
Det leveres og monteres fra Varmefag type Contura c810 sort med glass. Mot ett pristillegg er det mulig med hvit peisovn.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Flislagte gulv leveres med varmekabler. Peisovn ferdig montert i stue.

Parkering

Avsatt plass til fremtidig dobbelgarasje for hver halvpart. For øvrig biloppstillingsplass på egen tomt. Det blir støpt såle til garasje.

Fåmyrsrøet 55, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget