Nannestad // Fåmyrsrøet - Prosjektert enebolig i naturskjønne omgivelser- 4 sov / walk-in garderobe / 2 bad / carport

Fåmyrsrøet 57, 2030 NANNESTAD

Pris

kr 6 375 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 375 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 188 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Eksterne lenker

Fotoweb

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale

Fremdrift

Etter nærmere avtale. Boligen blir byggesøkt etter kontraktinngåelse.

Beliggenhet

Vi har nå gleden av å presentere Fåmyrsrøet - et nytablert boligfelt i vekst midt i fantastiske og landlige omgivelser, men med kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Fåmyrsrøet ligger flott til i Nannestad kommune med Gardermoen og Jessheim i umiddelbar nærhet. Du tar deg til Oslo S på 40 minutter med bil eller med togforbindelse fra Gardermoen med flere avganger i timen.

Eiendommen ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved foten av Romeriksåsen. Området ligger sentralt og er et paradis for den tur- og langrennsglade. Med idrettsanlegg i umiddelbar nærhet og et anlegg som byr på flere typer idrett og opplyste løypetrasèer. Viinteren byr på gode snøforhold og Romeriksåsen byr på rikelig med friluftsliv. I tillegg til fiske, bading og gode turmuligheter tilbyr Den Norske Turistforening en rekke hytter, åpne for servering. Åslia Alpintsenter ligger kun 10 min med bil for den alpint-lystne.

Kringler-Slattum barneskole ligger kun 8 minutter unna med bil og det er et godt utvalg med barnehager i umiddelbar nærhet.
Ungdomsskole og Videregående skole ligger i Nannestad sentrum med gode bussforbindelser.

Coop Extra, Rema 1000 og Kiwi er nærmeste dagligvarebutikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud finner du Teigebyen (Nannestad sentrum) Gjerdrum, Jessheim og Kløfta innen kort rekkevidde.

Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Skogtun som ligger et steinkast fra tomten. Med bil fra Fåmyrsrøet tar det cirka 5 min til Nannestad, 15 min til Jessheim, 40 min til Oslo S og 15 min til Gardermoen Flyplass.

Beskrivelse av boligen

Bo godt i denne stilrene trendy husmodellen med valmet tak.
Boligens bruksareal utgjør hele 188 kvm. En stor terrasse bygget over garasjen/carporten, gir god tilgang til uterommet, med direkte adkomst fra stuen. Fire soverom, hvorav soverom i hovedetasje gir direkte tilgang til walk-in closet og eget bad. Godt med bodplass og åpen stue- og kjøkkenløsning, samt bad på begge plan, gjør Frid til et praktisk og lekkert hus i hverdagen.

Fasdene leveres med grunnet panel. Innvendig har vi lagt opp til en høy standard hvor vi blant annet nevner:

- Malte gipsoverflater på vegg og tak med listefri overgang til tak
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, du bestemmer utseende
- 1-stavs kvalitetslaminat i flere valgfrie farger,
- Flislagte bad med 60x60 fliser på vegg og gulv, mosaikk i dusj sone.
- Varmekabel i alle flislagte rom.
- Peisovn i stue 2.etg, klar til bruk

Mulighet for personlig tilpasning av planløsning er selvsagt fullt mulig. Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle boligdrømmen, men de kan tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Vi hjelper deg gjerne med å se mulighetene som finnes i akkurat den husmodellen du ønsker å gå videre med.

Ta kontakt for tilsendt prospekt med utfyllende info.

Fordelene ved å bygge nytt hus
* Du slipper at uheldige økonomiske overraskelser oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og nødvendige reperasjoner.

* Fra start får du muligheten til å skreddersy din egen boligdrøm ved å tilpasse det nye huset etter dine ønsker og behov.

* Glem stressende budrunder og diverse påkostninger. En ny bolig får du til fastpris!

* Ved å bygge et nytt hus, er du også sikret garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene.

* Du kan flytte rett inn i en bolig i topp standard med sikre og tette vinduer og vegger og moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et lunt og godt inneklima.

Hvitevarer/tilbehør

Beskrivelse (type bolig)

Moderne

Adkomst

Se kart i annonse.

Regulering

Kommuneplan 2018-2035

Parkering

Parkeringsplass i carport som ved enkle grep kan tilpasses til en garasje.

Fåmyrsrøet 57, 2030 NANNESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger