Maura, Nannestad // Kun 2 igjen! - flotte 3-roms leil. med garasje, høy standard - vannbåren gulvvarme

Holaker, 2032 MAURA

Pris fra

kr 3 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Leilighet
  • Bruksareal (BRA) 66 m2
  • Soverom 2
HUSK Å MELD DEG PÅ VISNING! I Skalahus ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt. Kontakt selger på tlf.: 400 79 092 eller e-post: miriam.norum@skalahus.no for å avtale tidspunkt for visning. Påmeldingsfrist er 24 timer før visning - visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Aircondition/ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Det å kunne bo helt nytt til en rimelig pris er den optimale boligdrømmen for mange. Holaker skal bestå av topp moderne leiligheter med et stilrent særpreg og gode, funksjonelle planløsninger. Her inviterer vi hjem til et boligfelt med spennende muligheter og alle borettslagsfordeler. Leilighetene har åpne, luftige rom med en gjennomgående moderne atmosfære og gode uteplasser som tar godt vare på de ekstra fine dagene.

Det er vedtatt byggestart på feltet - byggestart på denne boligen startes så fort en leilighet til er solgt. Det vil være muligheter for å gjøre personlige tilpasninger på f.eks overflater og kjøkken - men det lønner seg å være tidlig ute.

Holaker vil bestå av 14 leiligheter i tre størrelser, fordelt på en seksmannsbolig og to firemannsboliger. Her får du muligheten til å bli del av et flott og barnevennlig område med alle fordelene dette medfører både økonomisk og praktisk sett. Her er det fint å bo for både førstegangsetablerte, barnefamilier og eldre.

Leilighetene vil ha høy standard. Vi nevner blant annet:
- Vannbåren gulvvarme i alle leiligheter
- Garasjeplass til hver leilighet, tilrettelagt for el-bil lading (400v)
- Tilnærmet vedlikeholdsfrie fasader med Royal panel
- Malte gipsoverflater på vegger og himling
- 1-stavs kvalitetslaminat i flere valgfrie farger
- Balkonger med glassrekkverk og royalimpregnerte terrassebord
- Flislagte bad (ekstra varme i gulv, varmekabler)
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer (eks. kjøleskap)

Bestill prospekt for utfyllende info om prosjektet.

Beliggenhet

Holaker befinner seg sentralt i Maura i Nannestad kommune, omringet av landlig idyll og flotte turmuligheter gjennom sesongene. Likevel kan du enkelt oppsøke bylivets fasiliteter med Jessheim kun en kort kjøretur unna. Her møtes du av et hyggelig sentrum med et bredt utvalg av butikker, spisesteder, kaféer og kulturtilbud. I tillegg har du en meget kort og lett tilgjengelig vei til Oslo Lufthavn og Oslo sentrum. Dermed er det også lettvint å bo på Maura dersom du har arbeidssted i sentrale nabokommuner.

Innhold

Leilighetene i denne firemannsboligen består av 66 kvm i bruksareal, alle med 2 soverom. Leilighetene har en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning som virkelig er hjertet i disse moderne og stilrene boligene. Leilighetene har et kombinert bad- og vaskerom og alle har tilgang til egen garasje og bod. Boligene på bakkeplan har fra stuen tilgang til terrasse, mens boligene i 2.etg har tilgang på balkong.

Oppvarming

Leilighetene har vannbåren gulvvarme i alle rom. I tillegg er det lagt inn varmekabler på bad, for ekstra god varme

Parkering

Hver boenhet har en parkeringsplass i egen garasje. For øvrig gjesteparkering på områdets plasser.

Kjøpsbetingelser

Her betaler du ingenting ved kontraktsinngåelse - men ved overtagelse av boligen. Vi ønsker at du fremlegger finansieringsbevis ved kontraktsinngåelse. Prosjektet selges til fastpris

Holaker, 2032 MAURA

Loading map...
Les mer om nabolaget