Fåmyrsrøet, Nannestad // Ny tomannsbolig med 3 soverom - tilpass boligen etter dine ønsker. 3 sov - mulighet for garasje

Fårmyrsrøet 55, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 121 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Meget flott og tiltalende tomannsbolig i klassisk stil levert av Skalahus. Boligtypen har en elegant fasade med valmet tak og svalgang over inngangspartiet, hvor du også har din egen sportsbod. Innvending er boligen fordelt over to plan med fin planløsning og romfølelse. Boligen har gjennomgående god standard. Hver boenhet får også sin egen dobbelgarasje på 6x6m.

1. etasje består av hall/trapp, WC, vaskerom, kjøkken/stue i åpen løsning. I stuen er det doble dører med utgang til hage. 2.etg består av gang/trapperom, bad og tre gode soverom hvorav et har utgang til balkong.

Beliggenhet

Tomtene ligger naturskjønt til ved innkjøringen til Sjonken, ca. 10 min med bil fra sentrum i Nannestad kommune. Tomteområdet grenser til Romeriksåsen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter, med oppmerkede skiløyper vinterstid som har rikelig med snø og gode skiløyper selv når det er snømangel i Oslomarka, samt fine turstier om sommeren. Her ligger også flere vann som bl.a: Råbjørn, Råsjøen og Bjertnessjøen med muligheter for bading og fisking. Elvene Løysa og Leira, og ikke minst Hurdalssjøen byr også på fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. I sentrum er det skoler, barnehager, servicebygg og helsestasjon. Her ligger også kjøpesenteret Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, vinmonopol og pizzeria. Ved sentrum finner man idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Et kvarters kjøretur unna ligger Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. Fra boligen er det ca. 19 min til Oslo lufthavn, samt Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.

Standard

I oppholdsrom leveres det kvalitets laminat med valgmulighet av farge. Vegger leveres med ferdigmalte Huntonitt trefiberplater, 6-bord faspanel. Himlinger leveres med Huntonitt Antikk himlingsplater. Som tilvalg kan vi levere gips på vegger og tak.

Badene og entre er det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

FASADER
Fasader leveres med grunnet kledning. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse.

Listverk:
Det leveres listverk rundt dører og vinduer samt overgang gulv vegg og tak i type glatt hvitmalt. Det må påregnes synlige spikerhull på listverk.

Trapper:
Trappen leveres med hvitpigmenterte eikelameller trinn med hvite håndløper, opptrinn og vanger. Det er en romslig bod under trappen.

Kjøkken:
Vi har tegnet opp kjøkken som er inkludert - og er du raskt ute, er det mulig for endringer/tilvalg mot ett eventuelt pristillegg.

Bad:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvmontert WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker
Varmekabler i følgende rom entre og begge bad.

Oppvarming

Varmekabler på flislagte gulv og peisovn klar til bruk i stuen.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesum ved kontraktsinngåelse
resten betales ved overtagelse.

Fårmyrsrøet 55, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget