Maura, Nannestad // KUN EN IGJEN! Eneboligtomter sentralt i Maura - 40% BYA - fra 657kvm

Holaker, 2032 MAURA

Pris

kr 1 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 790 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Beliggenhet

Holaker befinner seg sentralt i Maura i Nannestad kommune, omringet av landlig idyll og flotte turmuligheter gjennom sesongene. Likevel kan du enkelt oppsøke bylivets fasiliteter med Jessheim kun en kort kjøretur unna. Her møtes du av et hyggelig sentrum med et bredt utvalg av butikker, spisesteder, kaféer og kulturtilbud. I tillegg har du en meget kort og lett tilgjengelig vei til Oslo Lufthavn og Oslo sentrum. Dermed er det også lettvint å bo på Maura dersom du har arbeidssted i sentrale nabokommuner.

Kort om eiendommen

Friheten i en enebolig
Det er noe eget ved å bo i en enebolig, med luft rundt deg på alle kanter, tilgang til egen hage, egen innkjøring med egen parkering og plass til flere biler og muligheten til å spille musikk uten å oppleve at det banker i veggen.

En enebolig der du eier din egen tomt, er ditt eget fristed i verden, her er det dine egne regler som gjelder og det er du og dine som skal fylle veggene med liv. På Holaker, er alt lagt til rette for at både små og store skal trives og finne den gode hjemmefølelsen.

Og forresten - i en enebolig er det også lov og plass for hårete bestevenner med fire bein!

Tomtene selges med byggeplikt til Skalahus - Byggmester Frank Aasheim AS. Vi hjelper deg gjerne med valg av bolig - ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål. Utdrag fra regulering:

- 40& BYA
- Boligene skal ha saltak, pulttak eller horisontale tak.
- 9m mønehøyde, 8m gesims
- Avsettes plass til 2 biler
- Minste uteoppholdsareal er 200kvm


Holaker, 2032 MAURA

Loading map...
Les mer om nabolaget