Maura, Nannestad // Frittliggende enebolig med selveid tomt, 3-4 soverom, meget god standard

Holaker, 2032 MAURA

Pris

kr 4 935 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 935 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 133 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B
HUSK Å MELD DEG PÅ VISNING! I Skalahus ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt. Kontakt selger på tlf.: 911 02 124 eller e-post: thomas.folling@skalahus.no for å avtale tidspunkt for visning. Påmeldingsfrist er 24 timer før visning - visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng

Fremdrift

Boligene byggesøkes etterhvert som de blir solgt. Her har du med andre ord fortsatt muligheten til å sette ditt personlige preg på boligens innhold. Vi starter byggingen så fort byggesøknaden er godkjent i kommunen.

Beliggenhet

Holaker befinner seg sentralt i Maura i Nannestad kommune, omringet av landlig idyll og flotte turmuligheter gjennom sesongene. Likevel kan du enkelt oppsøke bylivets fasiliteter med Jessheim kun en kort kjøretur unna. Her møtes du av et hyggelig sentrum med et bredt utvalg av butikker, spisesteder, kaféer og kulturtilbud. I tillegg har du en meget kort og lett tilgjengelig vei til Oslo Lufthavn og Oslo sentrum. Dermed er det også lettvint å bo på Maura dersom du har arbeidssted i sentrale nabokommuner.

Kort om eiendommen

Friheten i en enebolig
Det er noe eget ved å bo i en enebolig, med luft rundt deg på alle kanter, tilgang til egen hage, egen innkjøring med egen parkering og plass til flere biler og muligheten til å spille musikk uten å oppleve at det banker i veggen.

En enebolig der du eier din egen tomt, er ditt eget fristed i verden, her er det dine egne regler som gjelder og det er du og dine som skal fylle veggene med liv. I de fleksible eneboligene på Holaker, er alt lagt til rette for at både små og store skal trives og finne den gode hjemmefølelsen.

Og forresten - i en enebolig er det også lov og plass for hårete bestevenner med fire bein!

Eneboligene er arkitekttegnet med fokus på et moderne særpreg, høy standard og smarte planløsninger på innsiden. Her får du muligheten til å tilpasse boligen med eller uten tilbygg i 2 etg. Tilbygget kan f.eks inneholde et fjerde soverom og spisestue. Mulighetene er mange.

Eneboligen har carport og sportsbod som standard, fasadene leveres i tilnærmet vedlikeholdsfri Royal panel , likeså terrassegulv. Innvendig har vi lagt opp til en høy standard hvor vi blant annet nevner:

- Malte gipsoverflater
- 2,7m takhøyde i 2.etg
- lagringsloft med loftsluke
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
- 1-stavs kvalitetslaminat i flere valgfrie farger
- Solavskjerming på vindu mot sør-vest, Zip-screen
- Tilrettelagt for el-bil lading (400v)
- Integrert lydanlegg med høyttalere i stue og bad (mulighet for ytterligere tilvalg)
- Flislagte bad med 60x60 fliser på vegg og gulv, mosaikk i dusj sone.
- Smarthus-løsning; appstyring av lys, stereoanlegg og mulighet til uendelig utvidelse

Holaker, 2032 MAURA

Loading map...
Les mer om nabolaget