Nannestad// Lund- Arealeffektiv enebolig med gjennomgående høy standard

Nannestadvegen, 2030 NANNESTAD

Pris

kr 4 600 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 600 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 128 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Frank Aasheim AS
2032 Maura
maura@skalahus.no
Tlf: 639 94 119

Fasiliteter

Barnevennlig, Peis/Ildsted, Utsikt

Beliggenhet

Nannestad ligger i den nordvestre delen av Øvre Romerike. Kommunen ligger i ca 10 min. kjøreavstand fra Oslo Lufthavn Gardermoen og har gode forbindelser til Oslo, ca 45 min. unna. Nannestads kommunes slagord er treffende; "med nærhet til alt!". Kommunen har et areal på 341 kvadratkilometer og et innbyggertall på ca. 11000. De fire tettstedene Maura, Åsgreina, Holter og Nannestad sentrum er alle preget av gode bomiljø og et offentlig tilbud.

Barne, ungdoms og Nannestad VGS ligger i Nannestad sentrum.

Nannestad har et godt tilbud for aktive mennesker, med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Flotte sykkelstier, skiløyper, bade og fiskevann. Nannestad er en naturskjønn og vakker bygd hvor det er fredelig og godt å bo.


For et bredere tilbud av servicefunksjoner og innkjøp er det kun 10 min. med bil til Jessheim sentrum, her finnes bl.a. Jessheim storsenter med 145 butikker og spisesteder samt kulturhus og kino.

Nannestad Torg og Bussholdeplassen ligger en kort kjøre tur unna, der går det busser til Jessheim, Gardermoen og Oslo. Fra Gardermoen går det tog til Oslo,Skien, Lillehammer og Trondheim.

Jessheim ca. 15 minutter

Gardermoen ca. 10 minutter

Lillestrøm ca. 35 minutter

Oslo S. ca. 45 minutter

Beskrivelse av boligen

Her, innenfor disse veggene, venter nye historier. Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger som tar vare på familien

Velkommen inn i en klassisk ettplansbolig som er både praktisk, åpen, lys og trivelig.

Boligen som skal bygges vil være noe endret i forhold til standard tegning, blant annet utvider vi boligen slik at bruksarealet ca.130 kvm. Boligen byr på alt et godt hjem trenger. Stue- og kjøkkenløsningen er åpen og flott, og med tre soverom er boligen både familievennlig og rik på muligheter.

Har du egne ønsker på hvordan planløsningen skal være - ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer om alle mulighetene. Plantegning på boligen ettersendes - kontakt oss for å sette deg på liste.

Tomten er romslig og på hele 2.149 kvm som gir mange muligheter for flotte uteområder.

Kontakt gjerne selger Gunnar Arnesen direkte på tlf. 95 87 47 32 for mer informasjon om eiendommen og dens muligheter.

Innhold

I oppholdsrom leveres det kvalitets laminat med valgmulighet av farge. Vegger leveres med ferdigmalte Huntonitt trefiberplater, 5-bord faspanel. Himlinger leveres med Huntonitt Antikk himlingsplater.
Badent og entre er det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

FASADER
Fasader leveres med grunnet kledning. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse.

Listverk:
Det leveres listverk rundt dører og vinduer samt overgang gulv vegg og tak i type profilert hvitmalt. Det må påberegnes synlige spikerhull på listverk.


Kjøkken:
Vi har tegnet opp kjøkken som er inkludert - og er du raskt ute, er det mulig for endringer/tilvalg mot ett eventuelt pristillegg.

Bad:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvmontert WC. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.


ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker
Varmekabler i følgende rom entre og bad.

Oppvarming:
Det leveres og monteres fra Varmefag type Contura c810 sort med glass. Mot ett pristillegg er det mulig med hvit peisovn.

Oppvarming
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Flislagte gulv leveres med varmekabler. Peisovn ferdig montert i stue.

Forbehold

Boligen vil bli byggesøkt i nærliggende fremtid, det taes forbehold godkjent byggetillatelse

Nannestadvegen, 2030 NANNESTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger